Închide meniul
Foto

„Eu sunt bărbatul în casă”. Anamaria Prodan a scăpat de inhibiții în timpul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Imagine senzuală, din intimitate

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 15:58

„Eu sunt bărbatul în casă”. Anamaria Prodan a scăpat de inhibiții în timpul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Imagine senzuală, din intimitate

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase

Instagram Anamaria Prodan

  • Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze de Anamaria Prodan
  • Imaginea virală postată de vedetă

Anamaria a dezvăluit deja că nu va trece mult timp până când se va recăsători. Bun prieten cu agentul de jucători, Cătălin Botezatu a asigurat că viitorul soț al ei va fi un miliardar. „De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea„, a precizat celebrul creator de modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, imagini uluitoare din propria casă

Până să îl găsească pe cel de-al treilea soț, impresarul a postat o imagine care a devenit imediat virală. Anamaria Prodan a fost fotografiată, îmbrăcată sumar, în timp ce făcea curat prin casă.

Eu sunt bărbatul în casă„, a fost mesajul Anamariei. În numai două ore a primit peste 18.000 de aprecieri.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Anamaria Prodan a întărit faptul că își va reface viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf și spune că va recupera anii pierduți.

Îi recuperez fără probleme. Vreau să culeg roadele muncii mele. O să mă plimb, o să îmi iau familia, copiii mei, o să mergem în excursie, cum plănuisem, o să facem tot ce trebuia să facem în anii ăștia. Normal că m-aș căsători, am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?! Nu sunt modestă”, a ținut să afirme Anamaria Prodan.

Citește și:

Anamaria Prodan se mută din România

Vedeta a luat o decizie radicală, în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a anunțat că va pleca din România și va locui în SUA și la Dubai. Mai mult, a spus că și fiul său și al lui Laurențiu Reghecampf, Bebeto, va studia în Statele Unite.

Reclamă 4 / 0/3

Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze„, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:19 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru 15:13 VIDEOValentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu 15:05 VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur 14:43 Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out 14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” 13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! 13:05 Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci 12:44 Corvinul – FC Voluntari LIVE TEXT, ora 19:00. Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf