Închide meniul
Foto

„Evoluţia lui Reghiţă!” Cum a putut să-l umilească Anamaria Prodan pe Laurenţiu Reghecampf, după ce bărbatul a sărbătorit ziua de naştere a Corinei Caciuc

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 22:51

Reclamă
„Evoluţia lui Reghiţă!” Cum a putut să-l umilească Anamaria Prodan pe Laurenţiu Reghecampf, după ce bărbatul a sărbătorit ziua de naştere a Corinei Caciuc

Anamaria Prodan şi-a umiliti soţul

Colaj Instagram

Anamaria Prodan nu a ratat ocazia de a-şi ironiza soţul, după ce Reghecampf a sărbătorit ziua de naştere a Corinei Caciuc. Laurenţiu Reghecampf i-a oferit un tort, dar şi un buchet de flori femeii pentru care a decis să divorţeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi-a umilit soţul printr-o imagine postată pe reţelele de socializare. Vedeta a postat un colaj cu imagini cu tortul pe care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf l-au avut la „nunta de cristal”, cu tortul pe care Reghe i l-a adus Corinei Caciuc, dar şi cu o proiecţie de anul viitor. Astfel, Anamaria Prodan îşi imaginează că Laurenţiu Reghecampf va sărbători anul viitorul cu o simplă prăjitură.

Cum a putut să-l umilească Anamaria Prodan pe Laurenţiu Reghecampf

Evoluţia lui Reghiţă„, a fost mesajul ironic postat de Anamaria Prodan.

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Reclamă

Ce a putut să facă Laurenţiu Reghecampf de ziua iubitei sale, Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf i-a făcut o surpriză uriaşă Corinei Caciuc, cea care a împlinit 29 de ani. Corina Caciuc este iubita şi femeia din cauza căreia Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze de Anamaria Prodan. Laurenţiu Reghecampf se comportă ca un adevărat gentleman cu iubita sa, Corina Caciuc. Soţul Anamariei Prodan a fost extrem de atent cu femeia care îi va dărui un copil, chiar în ziua în care aceasta a împlinit 29 de ani.

Laurenţiu Reghecampf i-a oferit un tort Corinei Caciuc, iar pe el apare chipul iubitei sale însărcinate. Mai mult, Reghecampf i-a oferit şi un superb buchet de trandafiri. Totul a fost pus pe reţelele de socializare de soţul Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a reclamat la poliție pe Laurențiu Reghecampf

Tehnicianul ar fi lăsat-o pe Anamaria fără ceasurile de lux în vara anului trecut, imediat după ce și-a reînnoit jurămintele cu soția lui. Agentul de jucători a rupt tăcerea și a dezvăluit că, în momentul în care a plecat de acasă, Reghecampf ar fi luat cu el două bunuri care valorează sute de mii de euro. Este vorba de două ceasuri, pe care le-ar fi și vândut. Una dintre imaginile folosite de Anamaria Prodan pentru a-şi ironiza soţul este chiar de la evenimentul invocat.

La două zile după nuntă (n.r. nunta de „cristal”), a plecat cu două ceasuri, cele mai valoroase, ultimele, și le-a vândut. Am dovezi, avocatul meu are toate dovezile. Cine să fie nebun cineva să se ducă să deschidă proces. Laurențiu Reghecampf le-a spus tuturor prietenilor: „Am plecat cu o punguță în mână, le-am lăsat tot„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul cu Cosmin Natanticu și Codin Maticiuc.

Impresarul susține că acele ceasuri erau bunuri comune și că Reghecampf ar trebui să le returneze. Acestea ar fi costat o avere. Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că erau mai scumpe decât ceasul pe care îl poartă ea la mână, pe care a plătit aproape 200.000 de dolari.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și