Închide meniul

EXCLUSIV | Cristi Tănase şi Raul Rusescu, loviturile verii în Liga 1! Revenire de senzaţie pentru „Dodel”

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2021, 12:59 / Actualizat: 20 iunie 2021, 15:42

EXCLUSIV | Cristi Tănase şi Raul Rusescu, loviturile verii în Liga 1! Revenire de senzaţie pentru „Dodel

Hepta

Cristi Tănase şi Raul Rusescu, loviturile verii în Liga 1

  • Raul Rusescu şi Cristi Tănase pleacă liberi de contract de la Clinceni
  • Cei doi vor ajunge la FC Argeş

În stagiunea recent încheiată, Tănase a adunat 27 de meciuri pentru Clinceni, marcând un gol şi oferind şi două assist-uri. Rusescu a marcat de 6 ori în 30 de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase şi Raul Rusescu, loviturile verii în Liga 1

Pentru „Dodel”, aceasta reprezintă o revenire de senzaţie în Trivale, acolo unde a mai jucat în perioada 2003 – 2009. El a ajutat la promovarea echipei, în 2007-2008 şi a ajuns la FCSB în 2009, unde a stat şase ani.

Alături de roş-albaştri, el şi-a trecut în cont şi singurele trofee din carieră: trei titluri în Liga 1, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii României şi o Supercupa a României.

Reclamă

Raul Rusescu, scandal cu Mihai Stoica

Raul Rusescu a avut o nouă replică pentru Mihai Stoica. Atacantul Academicii Clincei a precizat că el a scris mesajul dur de pe Facebook în care îi dădea replica fostului său şef de la Urziceni şi FCSB.

„El a răspuns în stilul caracteristic, mă așteptam la un asemenea răspuns. Am scris ceea ce credeam, ceea ce am gândit și am simțit. Eu am scris și am spus ceea ce aveam pe suflet.

Reclamă

Din păcate, au fost acuze care nu-și aveau rostul, nefondate. Eu am spus ce aveam de spus, toată lumea a înțeles.

Cred că era mai ok dacă vorbeam despre asta la telefon, așa a decis el, pentru mine s-a terminat, merg mai departe. Sper să fie ultima mea apariție pe rețelele sociale”, a declarat Rusescu.

Amicale tari în Austria, pentru FC Argeş

„În stagiul de pregătire centralizată de la Vorau, piteștenii vor susține și patru meciuri amicale. Oficialii grupării din Trivale și-au dorit ca aceste teste de verificare să fie împotriva unor adversari puternici pentru a vedea care este nivelul echipei înaintea startului noului sezon competițional.

Reclamă 4 / 0/3

Trei dintre partenerii argeșenilor din aceste amicale vor evolua în această vară în cupele europene. Primul test va fi în data de 30 iunie cu NS Mura, campioana Sloveniei, al doilea, pe 3 iulie, cu SKN Polten, formație care a retrogradat în această vară din prima ligă austriacă, iar al treilea, pe 5 iulie, cu Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei. Ultimul joc de verificare este programat pe 8 iulie, adversar fiind FC Slovacko, ocupanta locului 4 din Cehia. Piteștenii vor reveni din Austria pe 9 iulie, urmând ca jucătorii să primească două zile libere pentru a sta cu familiile”, se arată pe site-ul oficial al piteştenilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Imagini copleşitoare cu soţia lui Cristi Tănase
Diverse • 19 mart., 17:26
FOTO
„Iubirea mea!” Imagini copleşitoare cu soţia lui Cristi Tănase, după ce a născut o fetiţă. „Dodel” este în extaz
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum