Închide meniul

EXCLUSIV | Surpriză totală. Reacţia lui Dumitru Dragomir după ce AUR, partidul lui George Simion, a şocat la alegeri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2020, 7:48 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

EXCLUSIV | Surpriză totală. Reacţia lui Dumitru Dragomir după ce AUR, partidul lui George Simion, a şocat la alegeri

Hepta

Declaraţiile surprinzătoare ale lui Dumitru Dragomir

"Foarte bine, îmi plac ăştia naţionalişti. Să schimbe şi legile pe care le-am făcut. Suntem pe drumul cel bun. S-o modifice, legile sunt făcute pentru a fi modificate. Nu ştiu dacă vor reuşi. Să mai vină şi alţii, cică sunt oameni deştepţi, isteţi", a spus Dragomir, pentru AntenaSport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Simion, preşedintele AUR, vrea să schimbe Legea 4

Simion este şi liderul grupului ultras "Uniţi sub Tricolor" şi a fost încă de la început împotriva Legii 4, una propusă de Dumitru Dragomir, în 2008. 

"Legea 4 a fost impusă de Jandarmerie prin intermediul lui Mitică și a fost adoptată în totală necunoștință de cauză de Parlament. Cu totul altfel ar fi stat lucrurile dacă am fi fost reprezentați, dacă ne-am fi folosit toate pârghiile de presiune, dacă am fi acționat uniți", a spus, în trecut, George Simion.

Dumitru Dragomir şi Legea 4

Legea 4, apărută cu 12 ani în urmă, nu a fost deloc pe placul ultraşilor de pe stadioane. Aceştia au scandat ani de zile împotriva fostului şef de la Ligă. Acesta s-a amuzat mereu pe seama reacţiei suporterilor. 

”Eu am făcut toată legea. Eu singur. Generalul Antonescu de la jandarmerie m-a ajutat puțin. Am drepturile asupra legii. Veneau cu lanțurile pe stadioane și am zis că nu se poate așa ceva. I-am mai potolit puțin.

Reclamă

Am fost cu nepotul al mare pe stadionul ăsta nou. Erau 55.000 de oameni și au început toți: ”La brutărie, Mitică la brutărie! La pușcărie, Mitică la pușcărie!” Am început și eu cu ei ”La pușcărie..” și gata s-a liniștit stadionul. Eu le-am zis: ”Haide, bă, ce faceți?” Au început iar.

Când am ieșit afară voiau cu toții să facă poză cu mine. Păi, ce faceți, bă nu mă mai înjurați? Îmi ziceau: ”Haide, bre, nea Mitică, mata nu mai știi de glumă, ce dracu”. Acum mă duc printre ei și nu mă mai înjură nimeni”, a rememorat Dragomir, în vara lui 2019.

După ce s-au numărat 99% din voturi, AUR a adunat aproape 10% în camerele Parlamentului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • George Simion este preşedintele AUR
  • Simion vrea să schimbe Legea 4 a lui Dumitru Dragomir

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și