Închide meniul
Foto

”Familia trebuie să ți-o ții!” Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre relația cu presupusul amant: ”Ne vedem! Orice bărbat mai pleacă la un moment dat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2021, 15:41

”Familia trebuie să ți-o ții!” Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre relația cu presupusul amant: ”Ne vedem! Orice bărbat mai pleacă la un moment dat!”

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de "fantomele trecutului"

Dan Alexa și Anamaria Prodan / gsp.ro

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost protagoniștii unui moment uluitor în 2019, când agentul de jucător l-a lovit cu pumnul pe bărbat. În acel moment, Dan Alexa era antrenor la Astra Giurgiu, iar Anamaria Prodan adusese foarte mulți jucători la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două părți au susținut, imediat după incidentul șocant, că soția lui Laurențiu Reghecampf ar fi avut acea criză de nervi din cauza unor transferuri. Au fost însă și alte voci care au susținut că în spatele gestului violent ar fi fost o criză de gelozie a soției lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a spus că, între timp, relația profesională cu Dan Alexa s-a răcit.

Ne vedem, ne salutăm. Dan Alexa a fost unul dintre cei mai talentați antrenori pe care eu i-am văzut în viața mea. Puteam să intru toată în foc că va ajunge în cel mai scurt timp antrenorul echipei naționale. Dar, concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui”, a spus Anamaria Prodan la Fiță cu Adiță.

Anamaria Prodan a vorbit și despre bărbații care își înșeală nevestele, așa cum au apărut zvonuri despre presupusul amant al vedetei, dar și despre Laurențiu Reghecampf, actualul soț al agentului de jucători.

Familia trebuie să ți-o ții. Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi zicea cineva «Și șoarecele schimbă gaura!».  Eu am zis atunci că e greșit, că un bărbat adevărat și puternic, care crede în el, își face familia fericită”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Dan Alexa a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan

Deşi presa a speculat pe seama relaţiei dintre ei datorită palmei pe care Alexa a primit-o de la impresară la finalul unui meci, relaţia dintre ei nu s-a stricat. Din contră. Sătul de toate speculațiile și zvonurile care au continuat să apară la adresa lui, Dan Alexa s-a destăinuit.

Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a mărturisit Dan Alexa, conform antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu Dan Alexa
  • Ce a spus despre bărbații infideli

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m Vezi toate știrile
Citește și