Close
Foto

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional: „Sunt scârbită de toţi!”

Publicat: 6 octombrie 2022, 9:56

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional. Sânziana Buruiană le-a răspuns celor care au criticat-o, după ce fiica sa şi a lui Nicolae Zuluf a apărut machiată la doar 7 ani.

Reclamă
Facebook

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană sunt căsătoriţi

Fiica Sânzianei Buruiană a apărut într-un pictorial cu tematică rock, iar primele critici au apărut, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare chiar de soţia lui Nicolae Zuluf. Sânziana Buruiană nu a rezistat şi le-a răspuns dur celor care au criticat-o.

Reclamă

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional

Tematica ședinței a fost rock și s-a făcut un make-up cu produse de machiaj pentru copii. Eu le-am luat din Ungaria, sunt foarte scumpe produsele de fardat pentru copii. Ideea e că oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși.

Așa sunt românii, sunt scârbită de toți! Izabela este în lumea fashion-ului, unde se fac trasformări. Dar și la petrecerile de copii se pictează pe față, dar părinții sunt cârcotași.
Dacă ar fi la greu, nu-ți întinde niciunul o mână. Comentează strict din răutate! Cine are copii știe că la doi nani copilul îți ia rujul și se dă cu el. M-au comentat și pe mine că mă îmbrac nu știu cum!„, a spus Sânziana Buruiană pentru click.ro.

„Intră încălţată cu noroi, nu are grijă de casă!” Vedeta pusă la zid de soţul său s-a mutat

Fostul fotbalist s-a plâns, în direct la TV, de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

Reclamă

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf, celebru pentru „perlele” sale

În 2012, Nicolae Zuluf semna, alături de Ispir, cu Dinamo. La acel moment, în spaţiul public au apărut mai multe întâmplări memorabile. Una dintre ele ar fi aceea că fostul fotbalist ar fi înghiţit două supozitoare. „Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!„, a spus Zuluf, la acel moment, pentru gsp.ro.

Un alt episod memorabil a avut loc într-un cantonament din Turcia. Lui Zuluf i s-a stricat cartela magnetică de la cameră şi s-a dus la recepţie să o schimbe.

Room number, please?„, a întrebat aceasta, în engleză, care este numărul camerei. „Zuluf!„, ar fi fost răspunsul uluitor al fotbalistului. Un coleg i-a atras atenţia că receptţionera l-a întrebat de numărul camerei. „Aaaa„, a fost reacţia lui Zuluf.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
10:18 „George Becali PFA!” Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine: „Da, e adevărat! Am trecut 150 de oi!” 9:46 FotoSoţia lui Cristi Borcea, emoţionată până la lacrimi: „Am primit mai mult decât am cerut”. Mesajul copleşitor al Valentinei Pelinel 9:28 „Strigaţi tare, să se audă până în Austria!” Galeria de la Dinamo a luat atitudine, după ce austriecii au blocat intrarea României în Schengen 9:05 Care sunt şansele ca Lionel Messi să joace alături de Cristiano Ronaldo la PSG. Anunţul făcut de Nasser Al-Khelaifi 9:04 VideoSandu Lungu, pariu nebun înainte de lupta cu Gyula „Barbarul”: „Sunt mulţi care dau doar din gură!” iFight Heroes „Bătaie-n Balcani” e vineri, 16 decembrie, LIVE pe AntenaPlay 8:33 Mihai Stoica, moment genial cu Dan Petrescu: „Mai bine taci din gură! Te duci şi te plimbi!” 8:32 Aurel Ţicleanu, uluit de disputa dintre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu: „Unde s-au rupt lucrurile?” 8
dec.
23:41
Gigi Becali insistă pentru primul transfer al iernii la FCSB: „M-a întrebat de el! Pot să îi dau drumul cu nişte condiţii”
8
dec.
23:16
Mihai Stoica a anunţat plecarea lui Ianis Stoica de la FCSB: „El va alege unde merge! Se decide mai greu”
8
dec.
23:14
Valeriu Iftime, schimbare de plan la Botoşani după înfrângerea cu FCSB: „Nu găsesc cui să las clubul, aşa că apelez la varianta a doua”
Știri
Hello Chef sezonul 4, 30 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Irina Fodor
Close