Închide meniul
Foto

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional: „Sunt scârbită de toţi!”

Reclamă

Publicat: 6 octombrie 2022, 9:56

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional: „Sunt scârbită de toţi!”

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană, căsnicie cu năbădăi

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană sunt căsătoriţi

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional. Sânziana Buruiană le-a răspuns celor care au criticat-o, după ce fiica sa şi a lui Nicolae Zuluf a apărut machiată la doar 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica Sânzianei Buruiană a apărut într-un pictorial cu tematică rock, iar primele critici au apărut, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare chiar de soţia lui Nicolae Zuluf. Sânziana Buruiană nu a rezistat şi le-a răspuns dur celor care au criticat-o.

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional

Tematica ședinței a fost rock și s-a făcut un make-up cu produse de machiaj pentru copii. Eu le-am luat din Ungaria, sunt foarte scumpe produsele de fardat pentru copii. Ideea e că oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși.

Așa sunt românii, sunt scârbită de toți! Izabela este în lumea fashion-ului, unde se fac trasformări. Dar și la petrecerile de copii se pictează pe față, dar părinții sunt cârcotași.
Dacă ar fi la greu, nu-ți întinde niciunul o mână. Comentează strict din răutate! Cine are copii știe că la doi nani copilul îți ia rujul și se dă cu el. M-au comentat și pe mine că mă îmbrac nu știu cum!„, a spus Sânziana Buruiană pentru click.ro.

„Intră încălţată cu noroi, nu are grijă de casă!” Vedeta pusă la zid de soţul său s-a mutat

Fostul fotbalist s-a plâns, în direct la TV, de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

Reclamă

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf, celebru pentru „perlele” sale

În 2012, Nicolae Zuluf semna, alături de Ispir, cu Dinamo. La acel moment, în spaţiul public au apărut mai multe întâmplări memorabile. Una dintre ele ar fi aceea că fostul fotbalist ar fi înghiţit două supozitoare. „Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!„, a spus Zuluf, la acel moment, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt episod memorabil a avut loc într-un cantonament din Turcia. Lui Zuluf i s-a stricat cartela magnetică de la cameră şi s-a dus la recepţie să o schimbe.

Room number, please?„, a întrebat aceasta, în engleză, care este numărul camerei. „Zuluf!„, ar fi fost răspunsul uluitor al fotbalistului. Un coleg i-a atras atenţia că receptţionera l-a întrebat de numărul camerei. „Aaaa„, a fost reacţia lui Zuluf.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și