Închide meniul
Foto

Femeia care i-a sucit minţile lui Cristi Borcea, scandal cu fostul iubit: „S-au certat în mijlocul străzii, în fața tuturor”

Reclamă

Publicat: 20 iunie 2022, 16:50 / Actualizat: 16 februarie 2024, 17:45

Femeia care i-a sucit minţile lui Cristi Borcea, scandal cu fostul iubit: „S-au certat în mijlocul străzii, în fața tuturor”

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre prima sa iubită

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO.

Femeia care i-a sucit minţile lui Cristi Borcea, scandal monstru cu fostul iubit. Scandal monstru, în plină stradă, între Shakira şi Gerard Pique. Cei doi s-au despărţit după o relaţie de 12 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi, dar asta nu le simplifică foarte mult situaţia. Urmează un proces în care se va stabili ce se întâmplă cu cei doi copii ai lor: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Până atunci, Shakira şi Gerard Pique o ţin numai în scandaluri. Conform presei din Spania, în 2017, cei doi ar fi avut un conflict dur în plină stradă, în urma căruia cântăreaţa de origine columbiană şi-a pierdut vocea, susţine jurnalista Silvia Taules.

Femeia care i-a sucit minţile lui Cristi Borcea, scandal monstru cu fostul iubit

S-au certat în mijlocul străzii, în fața tuturor. Nopțile pierdute de Pique și suspiciunile cu privire la infidelitățile acestuia nu sunt de ieri, de astăzi”, a dezvăluit Silvia Taules, citată de Marca.

Shakira este o vedetă la modă şi în România. Cristi Borcea, fostul acţionar de la Dinamo, este fanul ei numărul 1. La un moment dat. Borcea chiar încerca să îi imite dansul. Chiar milionarul român a recunoscut că este topit după ea.

Reclamă

Cristi Borcea, înnebunit ani de zile de Shakira

Shakira putea să îi cânte lui Borcea la nunta din 2011 cu Alina Vidican, cea de a doua soţie. Chiar naşul de atunci, Gigi Becali, a vrut să îi ofere 500.000 de euro Shakirei pentru a veni să cânte la nunta lui Borcea. Până la urmă, planul patronul FCSB nu s-a mai concretizat, iar Borcea a venit, la acel moment, cu explicaţii.

Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Gigi Becali a dat înapoi când a auzit cât cere Shakira pentru a cânta la nunta lui Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, spunea, în 2011, Gigi Becali.

Ce urmează pentru Gerard Pique şi Shakira, după despărţire

Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi, dar asta nu le simplifică foarte mult situaţia. Urmează un proces în care se va stabili ce se întâmplă cu cei doi copii ai lor: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Spaniolii au venit cu detalii despre „ruptura” dintre Pique şi Shakira. Nu vor fi probleme în ceea ce privesc banii. Artista are o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

Nu e cale de întoarcere: cântăreața din Columbia şi fotbalistul blaugrana au început procesul de separare în Barcelona. Cei doi nu au reușit să depășească ultima criză, în ciuda faptului că au o relație de 12 ani. Shakira (45 de ani) și Pique (35 de ani) și-au angajat deja avocați și au început procesul.

Ei nu sunt căsătoriți, dar trebuie văzut cum îşi împart bunurile comune. Sursele noastre susțin că niciuna dintre părți nu pretinde bani de la cealaltă, dar vor fi multe probleme legate de custodia copiilor„, anunţă jurnaliştii de la El Economista, potrivit marca.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și