Închide meniul
Foto

Femeia care l-a înnebunit pe Cristi Borcea ani la rând, apariţie alături de un bărbat misterios. Drama amoroasă provocată

Reclamă

Publicat: 4 iulie 2022, 17:17 / Actualizat: 8 ianuarie 2024, 18:46

Femeia care l-a înnebunit pe Cristi Borcea ani la rând, apariţie alături de un bărbat misterios. Drama amoroasă provocată

Copiii lui Cristi Borcea calcă pe urmele milionarului

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

Femeia care l-a înnebunit pe Cristi Borcea ani la rând, apariţie alături de un bărbat misterios. Este vorba de Shakira, cântăreaţa columbiană după care Cristi Borcea a fost înnebunit ani la rândul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a recunoscut public că este fanul numărul 1 al Shakirei şi chiar a încercat să îi copieze dansul. Shakira a trăit o adevărata dramă amoroasă în ultimele luni.

Shakira s-a despărţit de Gerard Pique după 12 ani de relaţie. Cei doi au împreună şi 2 copii. Motivul ar fi fost legată de infidelitatea starului de la Barcelona. Presa de cancan a speculat că cea cu care ar fi înşelat-o pe Shakira ar fi o chelneriţă dintr-un restaurant din Barcelona.

Femeia care l-a înnebunit pe Cristi Borcea ani la rând, Shakira, surprinsă alături de un bărbat misterios

Shakira vrea să uite cât mai repede de dezamăgirea provocată de Gerard Pique. Şi pare că reuşeşte. Artista a fost surprinsă pe o plajă, din regiunea Cantabria, acolo unde se relaxează la surf şi face plajă.

Conform jurnaliştilor de la Marca, brăbatul misterios ar fi chiar instructorul de surf. Cei doi par să se înţeleagă foarte bine şi să aibă o relaţie mai apropiată.

Reclamă

Shakira, „feblețea” lui Cristi Borcea

Shakira putea să îi cânte lui Borcea la nunta din 2011 cu Alina Vidican, cea de a doua soţie. Chiar naşul de atunci, Gigi Becali, a vrut să îi ofere 500.000 de euro Shakirei pentru a veni să cânte la nunta lui Borcea. Până la urmă, planul patronul FCSB nu s-a mai concretizat, iar Borcea a venit, la acel moment, cu explicaţii.

“Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dat înapoi când a auzit cât cere Shakira pentru a cânta la nunta lui Borcea.

„Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, spunea, în 2011, Gigi Becali.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Povestea unuia dintre cele mai cunoscute cupluri din lume a ajuns la final. Shakira a anunțat că relația sa cu Gerard Pique s-a încheiat. Cei doi formau un cuplu de 12 ani și au împreună doi copii. În ultima vreme, în presa iberică s-a scris că Pique ar fi înșelat-o pe cântăreața sud-americană, iar acest lucru ar fi dus la separare.

Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care reprezintă principala noastră prioritate, facem apel la respect pentru intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este anunțul făcut de cei doi.

Ca urmare a problemelor prin care trec cei doi, Pique s-a mutat de acasă într-un alt apartament. Pique și Shakira s-au cunoscut în 2010, la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Recomandări
  • Shakira, apariţie lângă un bărbat misterios
  • Cine ar fi bărbatul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și