Închide meniul
Foto

Femeia care l-a iubit enorm pe Bănel Nicoliţă a dat cărţile pe faţă: „Nu mai există cale de împăcare”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2023, 14:08

Bănel Nicoliţă a divorţat de frumoasa Cristina

Bănel Nicoliţă a divorţat de frumoasa Cristina

Captură Youtube

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, cei doi au rămas în relaţii foarte bune, iar Bănel Nicoliţă este un tată model pentru cele două fetiţe.

Femeia care l-a iubit enorm pe Bănel Nicoliţă a dat cărţile pe faţă

Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine.

Reclamă

Sunt bine așa cum sunt. Bănel își ajută copiii, nici nu se pune problema că i-ar neglija, tot timpul se interesează de ei. Le-a luat pe fete de Sărbători la munte în vacanță, de la Crăciun până la Revelion au stat împreună.

Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia”, spunea Cristina pentru click.ro.

Reclamă

Bănel Nicoliţă i-a pus o condiţie fermă fostei sale soţii

Bănel Nicoliţă i-a pus o condiţie fermă fostei sale soţii. Fostul internaţional român i-a transmis că orice iubit ar avea, acesta trebuie să aibă un comportament exemplar faţă de fetele pe care le au împreună.

Bănel Nicoliţă a rămas în relaţii foarte bune cu fosta sa soţie, cu care are două fetiţe superbe. Deşi s-a despărţit de mama lor, Bănel Nicoliţă este un tată model pentru cele două fetiţe. Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit ce i-a transmis fostei sale soţii.

Am două fete și nu aș mai vrea (n.r – un copil), pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm.(…)

Reclamă 4 / 0/3

Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună.(…) Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, spunea Bănel Nicoliţă în trecut, conform playsport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul
Liga 1 • 13 mart., 9:37
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Cine trebuie să îi ajute pe roș-albaștri: „E cel mai bun”
Bănel Nicoliţă, sfat pentru Octavian Popescu
Liga 1 • 12 mart., 21:48
Bănel Nicoliţă, sfat pentru Octavian Popescu: „Are cel mai bun exemplu în vestiar!” Ce a spus despre „perla” lui Gigi Becali
Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0
Liga 1 • 11 mart., 12:20
Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0: „Mamă, ce mi-au făcut! Am suferit mult”