Închide meniul
Foto

Femeia care şi-a abandonat căsnicia pentru Cristi Borcea surprinde din nou! Cum a fost văzută Valentina Pelinel: „Foarte frumoasă rochia”

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2021, 9:08

Valentina Pelinel petrece alături de Cristi Borcea

Valentina Pelinel petrece alături de Cristi Borcea

  • Valentina Pelinel surprinde din nou
  • Cum a fost văzută soţia lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a devenit cunoscută publicului larg după ce s-a căsătorit cu milionarul Cristi Boureanu. Deşi se părea că nimeni nu îi va putea despărţi, apropierea de Cristi Borcea a însemnat şi finalul primei căsnicii pentru Valentina Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel surprinde din nou

Acum, Valentina Pelinel îşi vede de viaţă şi se pare că îi prieşte relaţia cu Cristi Borcea. Cei doi au fost din nou în centrul atenţiei. Au creştinat o fetiţă, iar vedeta a postat câteva fotografii de la eveniment.

La 40 de ani, Valentina Pelinel arată la fel de bine ca atunci când defila pe marile podiumuri de modă. Blonda a fost strălucitoare la propriu și la figurat la evenimentul la care a participat în weekend. Valentina și Cristi au fost nașii de botez a unei fetițe pe nume Meda Victoria Iorgovan. “Cea mai cumințică fetiță!”, a scris Valentina pe Instagram despre finuța ei.

Reclamă

Valentina Pelinel a atras toate privirile

Valentina a purtat o rochie strălucitoare, până la genunchi. Fostul model și-a accesorizat ținuta cu un colier masiv și o pereche de sandale argintii. “Sunteți o pereche foarte frumoasă!”, “Minunați!”, “Foarte frumoasă rochia!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea sunt de trei ani împreună

În septembrie, Valentina și Cristi au aniversat trei ani de la nuntă. În 12 septembrie 2018, Valentina și Cristi s-au căsătorit în mare secret. Evenimentul a avut loc la două luni după ce fostul acționar de la Dinamo a fost eliberat condiționat.

Reclamă

Valentina și Cristi Borcea au un băiețel, pe nume Milan, în vârstă de 4 ani. În martie 2019, fostul manechin le-a adus pe lume pe gemenele Indira și Rania. Valentina a mai fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, în timp ce Cristi Borcea se află la a treia căsnicie.

 

 
View this post on Instagram
 
O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”