Închide meniul
Foto

Femeia care şi-a părăsit soţul celebru pentru Cristi Borcea a dat cărţile pe faţă: „Viaţa nu este plictisitoare”. Noi dezvăluiri despre milionar

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 9:09

Femeia care şi-a părăsit soţul celebru pentru Cristi Borcea a dat cărţile pe faţă: „Viaţa nu este plictisitoare”. Noi dezvăluiri despre milionar

Apariţie de senzaţie a Laurei Dincă

Colaj Facebook / Hepta

Valentina Pelinel l-a părăsit pe Cristi Boureanu pentru Cristi Borcea şi nu îi pare rău. Fostul fotomodel îl consuderă pe Cristi Borcea bărbatul ideal. Mai mult, Valentina Pelinel susţine că fostul patron al echipei Dinamo este, într-adevăr, sufletul ei pereche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care şi-a părăsit soţul celebru pentru Cristi Borcea a dat cărţile pe faţă

Mai mult, actuala soţie a lui Cristi Borcea dezvăluie cum a reuşit să-şi ţină soţul departe de tentaţii. „Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare.

Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile. În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți.

Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie’, a declarat Valentina Pelinel, conform ciao.ro.

Citește și:

Valentina Pelinel, dezvăluiri de senzaţie despre Cristi Borcea

Mai mult, Valentina Pelinel a vorbit și despre aniversările din familie, mai ales cele care îi privesc doar pe ei, nu și copiii. „Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre.

Reclamă

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți.

Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză’, a mai spus Valentina Pelinel, conform sursei citate.

Valentina Pelinel a declarat că și-ar mai dori copii, chiar dacă momentan casa este plină și a reușit să obțină un echilibru în ceea ce privește programul gemenelor și al lui Milan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Femeia care şi-a părăsit soţul celebru pentru Cristi Borcea a dat cărţile pe faţă
  • Noi dezvăluiri despre milionar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și