Închide meniul
Foto

Femeia de 66 de ani care a impresionat pe toată lumea cu trupul ei perfect: „Arăţi incredibil”

Publicat: 4 octombrie 2023, 15:44

Reclamă
Femeia de 66 de ani care a impresionat pe toată lumea cu trupul ei perfect: „Arăţi incredibil”

Femeia de 66 de ani care a impresionat pe toată lumea cu trupul ei perfect

Lesley Maxwell arată fantastic la 66 de ani / Instagram

Lesley Maxwell este femeia de 66 de ani care a impresionat pe toată lumea cu trupul ei perfect. Ea se antrenează intens la sala de forţă şi le arată des urmăritorilor exerciţii pe care le face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lesley Maxwell este urmărită pe Instagram de aproape 140 de mii de persoane, iar cele mai multe comentarii pe care le primeşte sunt de apreciere pentru corpul ei.

Femeia de 66 de ani care a impresionat pe toată lumea cu trupul ei perfect

„Arăţi incredibil”, „Eşti în mod sigur cea mai atrăgătoare de aici” şi „O femeie fabuloasă” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor trimise pe Instagram.

Lesley Maxwell transmite des mesaje motivaţionale şi încurajează persoanele în vârstă să facă sport şi să se simtă tinere.

„Oamenii îmbătrânesc şi cred că ar trebui să se arate sau să se simtă într-un anume fel, aşa cum oamenii în vârstă se simt. Dar de ce să te simţi bătrân când nu trebuie să te simţi aşa? De ce să îţi impui astfel de gânduri despre tine? De ce să nu simţi că eşti deasupra tuturor?”, a declarat Lesley Maxwell.

Reclamă

Vera Wang nu își arată vârsta

Celebra Vera Wang şi-a făcut debutul ca model, la 71 de ani. Ea a reprezentat chiar propria colecţie şi i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

„Eşti pururea tănără”, „eşti minunată”, „prea mişto” sunt doar trei din comentariile lăsate de internauţi pe contul oficial de Instagram al vedetei. „Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG„, a mai spus un fan.

Secretul dezvăluit de Vera Wang. La 71 de ani, arată ca o adolescentă

Pentru a arăta ca o adolescentă, la 71 de ani, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare.

Reclamă 4 / 0/3

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, „o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate„, recunoaşte Vera.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și