Închide meniul
Foto

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a defilat pe covorul roșu. Apariție răvâșitoare a milionarei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2022, 19:00

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a defilat pe covorul roșu. Apariție răvâșitoare a milionarei

Vera Wang are o avere fabuloasă

Instagram Vera Wang

Vera Wang, femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a defilat pe covorul roșu. Vedeta a avut o apariție de-a dreptul răvâșitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, Vera Wang are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.  Cea mai recentă apariție a sa a fost la o gală din New York, organizată cu ocazia strângerii de fonduri.

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a defilat pe covorul roșu

Fosta creatoare de modă a impresionat pe toată lumea cu fizicul său. A purtat o rochie decoltată. Deși are 73 de ani, fanii au confundat-o cu o adolescentă.

Vera Wang a dezvăluit care e produsul eliminat din dieta ”minune” care o menține într-o formă de invidiat chiar și la o vârstă înaintată.

Fosta patinatoare ajunsă celebră creatoare de modă susține că a eliminat total din viața de zi cu zi sucurile acidulate, chiar și acele variante fără zahăr.

Reclamă

Povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani, Vera Wang

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă și-a dezvăluit marele „păcat”

Fosta sportivă a vorbit despre felurile de mâncare de la care nu se poate abține. Preparatele din Japonia sunt preferatele ei, în timp ce marele său „păcat” în materie de fast-food este McDonalds.

Vera Wang a recunoscut că meniul său favorit, din zilele în care se abate de la regimul său alimentar, este alcătuit din Big Mac și vodcă.

„Mă bucur de toate bucătăriile: preparate din India, Mexic, Franța sau Italia. Iubesc mâncarea japoneză și, de asemenea, hot-dogii și hamburgerii. Sunt un mare fan McDonalds. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la astfel de amestecuri.

Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință”, a povestit Vera Wang, potrivit Forbes.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și