Închide meniul
Foto

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă și-a dezvăluit marele „păcat”! De la ce nu se poate abține

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2022, 9:37

Vera Wang, în timpul unei ședințe foto

Vera Wang are o avere fabuloasă

Vera Wang, în timpul unei ședințe foto / Instagram Vera Wang

  • Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă și-a dezvăluit marele „păcat”
  • De la ce nu se poate abține milionara

Vera Wang, femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă, și-a dezvăluit marele „păcat”. Fosta patinatoare duce o viață exemplară când vine vorba de nutriție și îngrijire personală. Totuși, ca orice om, mai are și momente când cedează în fața poftelor culinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, Vera Wang are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă și-a dezvăluit marele „păcat”

Fosta sportivă a vorbit despre felurile de mâncare de la care nu se poate abține. Preparatele din Japonia sunt preferatele ei, în timp ce marele său „păcat” în materie de fast-food este McDonalds.

Reclamă

Vera Wang a recunoscut că meniul său favorit, din zilele în care se abate de la regimul său alimentar, este alcătuit din Big Mac și vodcă.

„Mă bucur de toate bucătăriile: preparate din India, Mexic, Franța sau Italia. Iubesc mâncarea japoneză și, de asemenea, hot-dogii și hamburgerii. Sunt un mare fan McDonalds. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la astfel de amestecuri.

Reclamă

Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință”, a povestit Vera Wang, potrivit Forbes.

Vera Wang a dezvăluit care e produsul eliminat din dieta ”minune”

Vera Wang a dezvăluit care e produsul eliminat din dieta ”minune” care o menține într-o formă de invidiat chiar și la o vârstă înaintată.

Fosta patinatoare ajunsă celebră creatoare de modă susține că a eliminat total din viața de zi cu zi sucurile acidulate, chiar și acele variante fără zahăr.

Reclamă 4 / 0/3

”Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, a spus Vera Wang, citată de The List.

Vestita creatoare de modă ne-a dezvăluit cum se menține în forma de invidiat, iar combinația propusă de ea este una greu de urmărit de toată lumea.

Povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani, Vera Wang

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 11 mart., 11:11
FOTO
Apariţie fabuloasă a femeii de 74 de ani care arată ca o adolescentă la gala Premiilor Oscar 2024: „Perfecţiune!”
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă
Diverse • 16 feb., 12:37
FOTO
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă. Dieta incredibilă
Milionara de 74 de ani a uimit din nou:
Diverse • 20 ian., 9:04
FOTO
Milionara de 74 de ani a uimit din nou: „Acum arăţi de 16 ani! La naiba! Credeam că eu sunt tânără”
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul
Diverse • 31 oct., 12:50
FOTO
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul. „Dietă” uluitoare, la care nimeni nu s-ar fi gândit!
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 10 sept., 14:46
FOTO
Cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă. Secretul formei de invidiat