Închide meniul
Foto

Fiica Anamariei Prodan a dezvaluit cum face rost de bani. Sarah Dumitrescu: „Nu mai depind de mama!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2022, 19:16

Fiica Anamariei Prodan a dezvaluit cum face rost de bani. Sarah Dumitrescu: „Nu mai depind de mama!”

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a dezvaluit cum face rost de bani

Sarah Dumitrescu şi Anamaria Prodan / Instagram

Sarah Dumitrescu îşi petrece vacanţa în România, alături de mama ei. Fiica cea mică a Anamariei Prodan, în vârstă de 22 de ani, asigură că nu mai depinde de ajutorul părinţilor şi a dezvăluit cum face rost de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah este fiica din căsnicia Anamariei Prodan cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. Tânăra calcă pe urmele tatălui ei şi este legitimată la Cal Poly Mustangs. A ajuns astfel să îşi permită viaţa din Statele Unite ale Americii.

Sarah Dumitrescu i-a mulţumit tatălui ei. Cum face rost de bani

„Tatăl meu a fost norocul meu în viață, fără el nu eram aici. Eu fac parte din lotul național al României. Eu am banii mei, am salariul meu. Ce îmi dă mama e cadou, sau dacă vrea ea să-mi dea ceva, dar eu nu depind de mama mea„, a declarat Sarah Dumitrescu la antenastars.ro.

Sportiva a trecut prin momente emoţionante luna trecută, când a însoţit-o la Tribunal pe Anamaria Prodan. Agentul de jucători a avut al doilea termen în procesul de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. A izbucnit în plâns în momentul în care l-a văzut pe fratele ei vitreg, Luca Reghecampf.

Sarah Dumitrescu a ţinut să anunţe că nu a mai discutat cu antrenorul Universităţii Craiova şi că o susţine 100% pe Anamaria Prodan.

Reclamă

„(Reporter: Ai mai vorbit cu Laurențiu Reghecampf, tatăl tău vitreg? În ce relații mai sunteți?) Eu, personal, nu am mai comunicat cu el! Eu sunt alături de mama mereu, iar dacă va avea nevoie de ceva de la mine mereu o să-i fiu alături„, a precizat fiica Anamariei Prodan pentru click.ro.

Câţi bani de buzunar le dădea Anamaria Prodan fiicelor ei, Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu

Anamaria Prodan nu a ţinut cont de scandalul uriaș cu Laurențiu Reghecampf, atunci când vine vorba de cele două fete pe care le are din prima căsnicie. Fetele trăiesc o viață de lux.

Rebecca și Sarah au avut parte de condiții perfecte, mama lor plătind doar pentru studii o sumă uriașă, 50.000 de euro. Mai mult, lunar, cele două fete primeau o sumă ”între 1500 și 3000 de euro”, după cum a recunoscut chiar agentul, în trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Suma rușinoasă pe care Laurențiu Reghecampf i-o trimite, o dată la 5 luni, fiului său

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care Laurențiu Reghecampf o are cu fiul său. Vedeta a dezvăluit și suma scandalos de mică pe care i-o trimite Laurențiu Regehcampf fiului său, o dată la 5 luni. Anamaria Prodan a avut un nou term în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria a spus că, în ciuda faptului că a făcut apeluri publice pentru ca Reghecampf să își vadă fiul, acesta a cerut în instanță să își vadă fiul de două ori pe lună.

El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul Revolut al minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!”, a spus Anamaria Prodan, conform click.ro.

Impresarul este pe punctul de a divorţa, după aproape 14 ani, de Laurenţiu Reghecampf. Tehnicianul este acum într-o relaţie cu Corina Caciuc, cea care este însărcinată şi urmează să îi dăruiască un băieţel.

Recomandări
  • Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a dezvaluit cum face rost de bani
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și