Închide meniul
Foto

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie încântătoare! Mellisa s-a distrat pe cinste alături de tatăl său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2024, 12:32

Reclamă
Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie încântătoare! Mellisa s-a distrat pe cinste alături de tatăl său

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie încântătoare

Cristi Borcea, intervievat de AntenaSport

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a avut o apariţie încântătoare. Melissa, fiica lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela Borcea, a petrecut sărbătorile alături de tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa Borcea a strălucit lângă tatăl său de Paşte. Fiica cea mare a omului de afaceri este de o frumuseţe uimitoare şi captează atenţia la fiecare apariţie. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FIICA CEA MARE A LUI CRISTI BORCEA)

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie încântătoare

Melissa are o relaţie foarte bună şi cu actuala soţie a tatălui său, Valentina Pelinel. Cele două se înţeleg de minune, spre bucuria fostului acţionar de la Dinamo. Melissa Borcea a fost surprinsă, deseori, alături de Alina Vidican, cea de a doua soţie a lui Borcea.

Cât de mult seamănă Melissa Borcea, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, cu milionarul român

Melissa Borcea tocmai s-a afişat la o petrecere grandioasă la Miami. A avut o apariţie de senzaţie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) la ziua de naştere a unei prietene. S-a afişat într-o rochie albă şi a sărbătorit la maximum. De la eveniment nu au lipsit nici şampaniile de fiţe, care au fost aduse cu artificii.

Melissa nu ia în calcul să mai revină în România şi îşi doreşte să locuiască în Miami şi după terminarea facultăţii. Este într-o relaţie bună şi cu cea de-a doua soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, cea care s-a stabilit în Miami după divorţ.

Reclamă

Acum au crescut și gemenii și ceilalți și toată lumea poate avea grija de ei. Asta nu înseamnă că nu voi fi o mamă atentă ca și până acum.

Copiii mei și ai lui Cristi ne moștenesc ca fire și știu, de fapt, știm amândoi că vor fi niște învingători ca și părinții lor…iar noi doi suntem aici să-i ajutăm cu tot ce avem mai bun„, a spus Mihaela Borcea, citată de playtech.ro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Înaintea căsniciei cu Valentina Pelinel, omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 0-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing Vezi toate știrile
Citește și