Închide meniul
Foto

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie rară alături de tatăl său şi de mama sa vitregă. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare! Dezvăluiri din interiorul familiei: „Se sună aproape zilnic”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 20:39

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie rară alături de tatăl său şi de mama sa vitregă. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare! Dezvăluiri din interiorul familiei: „Se sună aproape zilnic”

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

Valentina Pelinel a împlinit pe 8 decembrie vârsta de 41 de ani. Soţia lui Cristi Borcea a postat o imagine pe reţelele de socializare în care apare alături de soţul său, de cei trei copii ai cuplului, dar şi de fiica omului de afaceri din mariajul cu Mihaela. Melissa a împnit în acest an 18 ani şi este de o frumuseţe răpitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Valentina Pelinel a dezvăluit că relaţia dintre copiii lui Cristi Borcea este una foarte bună.

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie rară alături de tatăl său şi de mama sa vitregă

Cei care sunt în America păstrează legătura cu cei din România. Se sună aproape zilnic, chiar joacă jocuri împreună. E frumos când se unesc toți. Știi cum zice Milan? ‘Tati are trei copii și mai are încă șase’. Mă bucură că ei se înțeleg foarte bine și noi cu ei”, a declarat Valentina Pelinel, conform celor de la wowbiz.ro.

Valentina Pelinel nu se gândea că o să aibă 3 copii cu Cristi Borcea.

Reclamă

Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă. Nu pot să zic că știam clar că o să am numărul ăsta de copii și soțul ăsta. Dar am proiectat și mi-am dorit. Și după multe experiențe, frumoase și mai puțin frumoase, sunt în punctul în care mi-am dorit. Avem o familie frumoasă și, uite, că sunt trei copii. M-am rugat la Dumnezeu să fie măcar unul, dar uite că sunt trei”, a mai spus Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are nouă copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel, însă ar mai vrea să facă unul. Afaceristul de 50 de ani are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și