Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost la un pas de tragedie. Ce s-a întâmplat cu cadoul de 80.000 de euro primit, la absolvirea liceului, de Sarah Dumitrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2023, 10:11

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost la un pas de tragedie. Ce s-a întâmplat cu cadoul de 80.000 de euro primit, la absolvirea liceului, de Sarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu este pasionată de maşinile scumpe

Sarah Dumitrescu, într-un interviu pentru AntenaSport

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a dezvăluit că a fost la un pas de tragedie. Tânăra în vârstă de 23 de ani a făcut o mărturisire uluitoare şi a anunţat, în premieră, că a făcut un grav accident rutier. Din fericire, Sarah a scăpat nevătămată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie, cea cu Tiberiu Dumitrescu, conducea maşina primită sub formă de cadou în momentul în care a absolvit liceul. Bolidul care costă aproximativ 80.000 de euro a fost avariat serios şi nu mai este în posesia fetei agentului de jucători.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a fost la un pas de tragedie

Sarah este o pasionată de maşini scumpe. Chiar dacă nu a oferit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, aceasta răsuflă uşurată acum.

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AntenaSport.

Sarah Dumitrescu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) visează să îşi cumpere un alt bolid care costă peste 100.000 de euro. Nu a reuşit încă să primească acceptul mamei ei.

Reclamă

Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei. (Reporter: Ce maşină îţi doreşti cel mai mult?) Cred că un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine.

Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, un I8„, a mai spus fiica Anamariei Prodan.

Sarah Dumitrescu îi calcă pe urme tatălui ei, Tiberiu Dumitrescu, şi joacă baschet. Este legitimată în Statele Unite, la Cal Poly Mustangs, dar în 2022 a trecut prin mai multe operaţii şi avut nevoie de o lungă recuperare.

Reclamă 4 / 0/3

S-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. În 2022 a trecut prin clipe grele şi a avut nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi.

Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine„, spunea Sarah Dumitrescu, anul trecut.

Sarah este o prezenţă activă pe reţelele sociale, acolo unde are aproape 150.000 de urmăritori.

Câţi bani de buzunar le-a oferit Anamaria Prodan fetelor ei

Rebecca și Sarah au avut parte de condiții de senzaţie, mama lor plătind doar pentru studii o sumă uriașă, 50.000 de euro. Mai mult, lunar, cele două fete au primit o sumă cuprinsă ”între 1500 și 3000 de euro”, după cum a recunoscut chiar agentul de jucători, în trecut.

Rebecca surprinde cu fiecare ocazie și conduce numai bolizi de lux. S-a afişat la volanul unui superb Jeep Wrangler Rubicon, care poate ajunge şi până la 100.000 de euro. În aceeași perioadă şi-a etalat și un Maybach în valoare de 200.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și