Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan „rupe” aparatele în sala de forţă. Sarah Dumitrescu a făcut anunţul: „Am revenit!”

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2023, 15:27

Reclamă
Fiica cea mică a Anamariei Prodan „rupe” aparatele în sala de forţă. Sarah Dumitrescu a făcut anunţul: „Am revenit!”

Fiica cea mică a Anamariei Prodan "rupe" aparatele în sala de forţă

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / WOWnews

Fiica cea mică a Anamariei Prodan „rupe” aparatele în sala de forţă. Sarah Dumitrescu trage tare pentru a putea să se întoarcă la antrenamentele echipei de baschet Cal Poly, echipă care reprezintă California Polytechnic State University.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra în vârstă de 23 de ani a avut un 2022 de coşmar. S-a accidentat şi a ajuns din nou pe masa de operaţie. A avut nevoie de a treia intervenţie chirurgicală la genunchi şi de atunci încearcă să se recupereze.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan „rupe” aparatele în sala de forţă

Sarah Dumitrescu şi-a anunţat fanii că, în cele din urmă, are motive de bucurie. „Am revenit!„, a transmis fiica pe care Anamaria Prodan o are din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu.

Sarah a postat, pe contul ei de Instagram, un filmuleţ în care le arată celor aproape 150.000 de urmăritori cât de mult trage la antrenamente. Şi-a surprins fanii şi a primit imediat sute de aprecieri. Pare a fi în mare formă!

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Dan Curtifan (@dan.curtifan)

Anamaria Prodan a comentat imediat şi a folosit trei emoji care înfăţişează inimi.

Sarah s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul de a deveni jucătoare profesionistă.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine„, spunea Sarah Dumitrescu, anul trecut.

Sarah Dumitrescu, marcată de divorţul Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a recunoscut că este marcată de divorţul Anamariei Prodan. Fiica cea mică a agentului de jucători a anunţat că şi ea a trecut, de curând, printr-o despărţire. Aşa a ajuns să ia o decizie drastică. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani şi-a făcut planul.

Sarah nu a avut parte de linişte şi a fost dată peste cap de scandalul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Au fost probleme cu repetiţie. Şi tatăl ei, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, s-a despărţit de Anamaria Prodan.

Tânăra sportivă este hotărâtă acum să îşi îndrepte toată atenţia spre carieră şi să revină cât mai repede la echipa de club. A luat decizia drastică să nu îşi mai dorească, pentru moment, o relaţie.

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.

Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și