Închide meniul
Foto

Fiica de 24 de ani a miliardarului Ion Țiriac a aprins imaginația fanilor. „Dacă se întâmplă asta, dau cea mai mare petrecere acasă din istorie!”. Ioana Țiriac, pregătită de distracție

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2022, 10:10

Fiica de 24 de ani a miliardarului Ion Țiriac a aprins imaginația fanilor. „Dacă se întâmplă asta, dau cea mai mare petrecere acasă din istorie!”. Ioana Țiriac, pregătită de distracție

Fiica de 24 de ani a lui Ion Țiriac este de o frumusețe răpitoare

Instagram Ioana Țiriac

Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar această trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani este de o frumusețe răpitoare și studiază la o prestigioasă universitate din Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica de 24 de ani a lui Ion Țiriac e pusă pe fapte mari

Ca în viața oricărui student, a venit sesiunea de examene și peste Ioana Țiriac. Fiica magnatului român își împarte „agonia” cu fanii ei. Tânăra de 24 de ani promite că va găzdui o petrecere monstru dacă reușește să promoveze examenele.

Nu înțeleg! Dacă iau examenul la metrici econimici cu nota 10, promit că voi da cea mai mare petrecere acasă din toată istoria!”, a scris Ioana Natalia, pe contul oficial de Instagram.

Sursa: Instagram Ioana Țiriac

Ioana Țiriac studiază jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. 18.000 de urmăritori are Ioana Ţiriac pe Instagram. Ea postează des fotografii incendiare de la Miami.

Ioana Natalia Țiriac are și un frate vitreg

Sophie Ayad (51 de ani) şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim şi pe Ioana Natalia.

Reclamă

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnalism de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului de copil de „bani gata”.

Ioana mai are şi un frate vitreg, cu care se înţelege excelent. Este vorba de Ion Ion Ţiriac, fiul pe care miliardarul român în are din relaţia cu Mikette von Issenberg.

Ion Ţiriac are o avere uriaşă, dar este la mare distanţă de cel mai bogat român

Daniel Dines rămâne pe primul loc în topul celor mai bogaţi români. Conform celor de la Forbes, acesta are o avere estimată la 5,5 miliarde de dolari (22,2 miliarde de lei).

Reclamă 4 / 0/3

Pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români se află fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, cu o avere estimată 1,9 miliarde de dolari (8,9 miliarde de lei). Ion Ţiriac, fostul mare jucător de tenis român, se află pe locul 3 cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari (7,2 miliarde de lei).

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și