Închide meniul
Foto

Fiica lui Cristi Borcea, lovitură de proporţii înainte de Paşte: „Dragostea mea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2023, 9:38

Fiica lui Cristi Borcea, lovitură de proporţii înainte de Paşte: „Dragostea mea!”

Fiica lui Cristi Borcea, lovitură de proporţii

Colaj Hepta - Instagram

Fiica lui Cristi Borcea a dat o lovitură de proporţii înainte de Paşte. A apărut cu un bolid de sute de mii de euro. Melissa locuieşte la Miami şi este o frumuseţe ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Cristi Borcea a făcut senzaţie cu ultima postare pe reţelele de socializare. Melissa Borcea a apărut lângă o maşină de sute de mii de euro. Imaginea a fost însoţită şi de un mesaj elocvent, drept dovadă că fata cea mare a lui Cristi Borcea este în culmea fericirii. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU FIICA LUI CRISTI BORCEA)

Fiica lui Cristi Borcea, lovitură de proporţii înainte de Paşte

„Dragostea mea”, a fost mesajul postat de Melissa Borcea. Fanii şi prietenii virtuali au reacţionat imediat şi au felicitat-o. „Să o stăpâneşti sănătoasă„, i-a scris o prietenă Melissei Borcea.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Melissa Borcea (@melissa.borcea)

Ce studii are fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Dacă părinţii săi sunt nişte oameni de afaceri de succes, Melissa are o pasiune surprinzătoare. Mama sa, Mihaela Borcea, a fost cea care a dezvăluit ce studii are fiica sa. Melissa este pasionată de arhitectură design şi urmează o facultate de profil.

Reclamă

Copii mari, sunt probleme pe măsură. Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici, nu mai sunt atât de ocupată și cu această problemă, dar chiar și acum când sunt mari, au nevoie de sfaturi, au nevoie, chiar dacă sunt mari, trebuie să îi mai cerți uneori, că așa e bine ca să îi poți aduce pe linia dreaptă și să nu facă greșeli. Să îi învăț să preia din afacerile noastre și să conducă, așa cum o facem și noi, cu mână de fier.

Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri, iar Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dat toți trei au înclinații către afaceri„, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Spre deosebire de fiica sa, Borcea a reuşit să treacă de examenul de maturitate abia la vârsta de 26 de ani. Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și