Închide meniul
Foto

Fiica lui Gabi Balint a renunţat la inhibiţii. Denisa, apariţie provocatoare prin care şi-a extaziat fanii: „Superbă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iunie 2024, 12:44

Reclamă
Fiica lui Gabi Balint a renunţat la inhibiţii. Denisa, apariţie provocatoare prin care şi-a extaziat fanii: „Superbă”

Fiica lui Gabi Balint, apariţie incredibilă

Colaj Instagram Denisa Balint

Fiica lui Gabi Balint a renunţat la inhibiţii şi s-a afişat cu un decolteu generos prin care şi-a extaziat fanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Balint, fiica cea mare a lui Gabi Balint, continuă să încânte pe reţelele de socializare. Denisa a avut o apariţie provocatoare, iar fanii au reacţionat imediat. (VEZI IMAGINI PROVOCATOARE Π GALERIA FOTO CU DENISA BALINT)

Fiica lui Gabi Balint a renunţat la inhibiţii

„Superbă, „Eşti minunată”, sau „Fără cuvinte” sunt doar câteva dintre complimentele primite de Denisa Balint din partea fanilor. Fiica lui Gabi Balint e urmărită de 13.000 de persoane pe Instagram. Ea a publicat, de-a lungul timpului, nenumărate imagini în care apărea în ipostaze sexy şi de fiecare dată internauţii au fost impresionaţi.

Denisa Balint are 24 de ani. Tânăra, care este model, a absolvit facultatea în Spania. Ea a terminat Institutul European de Design. Ea a avut o vară superbă, distrându-se din plin. Denisa Balint le-a arătat urmăritorilor de pe reţelele de socializare cum a petrecut în locaţiile pe care le-a vizitat, una dintre acestea fiind Halkidiki (Grecia).

Gabi Balint, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Gabi Balint a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ajuns să bată penalty în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, la penalty-uri, în fața Barcelonei, scor 2-0.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Balint a dezvăluit că el și colegii săi au petrecut cu vin, după finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua în 86, în fața celor de la Barcelona.

Reclamă

Nu am știut să ne bucurăm atunci. Noi am realizat atunci când am venit în țară, când am văzut puhoiul de lume la aeroport. Ne-am distrat puțin la hotel, acolo. Ne-au făcut spaniolii un tort, am avut niște vin de-al nostru. Nimeni nu ne știa pe acolo. Am ieșit puțin cu Belo la cumpărături”, a mai spus Balint.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:54

Componenţa echipei feminine a României la Jocurile Olimpice 2024

18:44

Când vor juca Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Anca Todoni în primul tur la Wimbledon 2024

18:34

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!”

18:00

LIVE TEXTAnglia – Slovacia 0-0. Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Englezii, cu toate starurile pe teren

18:00

VideoGeorge Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei: „Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţă!”

17:51

VIDEOMax Verstappen şi Lando Norris, duel incredibil în Marele Premiu al Austriei. Cei doi au făcut pană după ce s-au atins

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și