Închide meniul
Foto

Fiica lui Ilie Năstase, apariţie răvăşitoare la balul de absolvire! Ţinuta spectaculoasă aleasă

Publicat: 9 iunie 2021, 9:03

Fiica lui Ilie Năstase, apariţie răvăşitoare la balul de absolvire

Instagram Amalia Năstase

Fiica lui Ilie Năstase, apariţie răvăşitoare la balul de absolvire

  • Alessia Năstase, ţinută spectaculoasă la balul de absolvire
  • Mesajul emoţionant al Amaliei Năstase

Amalia Năstase a postat, pe contul ei de Instagram, mai multe poze de la banchetul fiicei pe care o are din căsnicia cu fostul lider ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Ilie Năstase, apariţie răvăşitoare la balul de absolvire

O seară pe care o așteptăm de 12 ani„, a fost mesajul care a însoţit imaginile postate Amalia. Alessia Năstase (18 ani) a ales o rochie neagră şi a atras toată atenţia asupra ei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase)

Alessia a absolvit liceul privat Mark Twain International School, iar balul a fost organizat la un club din Herăstrău.

Reclamă

Ilie Năstase, în plin divorţ

Tatăl Alessiei nu se poate bucura pe deplin de momentele fiicei ei. Ilie Năstase este în plin divorţ de cea de-a 5-a soţie, care este cu 30 de ani mai tânără decât fostul mare jucător de tenis. Ioana tocmai a făcut declaraţii controversate. Aceasta spune că fostul mare jucător tenis este un om schimbat şi că îşi cere scuze în fiecare zi.

Cei doi au fost implicaţi într-un scandal monstru, în care Ioana a cerut ajutorul poliţiei. Termenul de divorţ este pe 24 iunie, dar până atunci cei doi vor pleca într-o vacanţă la Paris, la finalul săptămânii.

Ilie Năstase este foarte libertin. (…) Eu ies foarte usor din episoadele dificile, dacă e nevoie plâng. Nu am divorțat încă, suntem în divorț, dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc.

Reclamă 4 / 0/3

E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut. Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare.

Discuții sunt în orice căsnicie, eu am încercat să le apalnez, ce s-a întâmplat în ianuarie a fost ceva ce m-a depășit, am simțit că nu pot să fac față. Toți dezamăgim mai mult sau mai puțin. Cel mai mult iubesc umorul lui, în care este un om extraordinar, dar, ca fiecare, mai are și scăpări. Aș vrea să rămână așa cum este acum. Vineri vom pleca la Paris”, a declarat Ioana Năstase, potrivit wowbiz.ro.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt (Pastramă).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep