Închide meniul
Foto

Fiica Mădălinei Ghenea este de o frumuseţe ieşită din comun. „De când ţi-am văzut ochii minunaţi, inima mi-a fost furată”

Publicat: 27 mai 2021, 17:04

Fiica Mădălinei Ghenea este de o frumuseţe ieşită din comun. „De când ţi-am văzut ochii minunaţi, inima mi-a fost furată”

Instagram Mădălina Ghenea

Fiica Mădălinei Ghenea este de o frumuseţe ieşită din comun | Sursa foto: Instagram

  • Mădălina Ghenea a postat imagini în care apare alături de Charlotte
  • Fiica Mădălinei Ghenea are patru ani

Imaginile cu copila de patru ani au devenit imediat virale şi fost apreciate, în mai puţin de 24 de ore, de aproximativ 30.000 de oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica Mădălinei Ghenea este de o frumuseţe ieşită din comun

De când ți-am auzit primul țipăt și ți-am văzut ochii minunați, inima mi-a fost furată. A fost cel mai frumos hoț pe care l-am văzut vreodată!„, a reacţionat Mădălina Ghenea pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Charlotte îi seamănă leit mamei ei. Tatăl copilei este Matei Stratan, cel care s-a despărţit de Mădălina Ghenea (33 de ani) la scurt timp după naşterea lui Charlotte.

Reclamă

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe conturile de socializare, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt o femeie independentă şi sunt mândră de asta. Mă face să zâmbesc atunci când femeile sunt văzute mereu ‘în căutarea unui soţ„, a spus modelul din România, în luna februarie, după ce s-a zvonit că este într-o relaţie cu fotbalistul Nicolo Zaniolo (21 de ani).

Fiica Mădălinei Ghenea este de o frumuseţe ieşită din comun, iar acest lucru a fost confirmat de numărul mare de aprecieri de pe Instagram.

Mădălina Ghenea, suportera unei echipe de tradiţie din România

Mădălina Ghenea le-a spus italienilor că este suportera Universităţii Craiova şi că a moştenit de la tatăl ei pasiunea pentru fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu așa am crescut, cu Universitatea Craiova, și când eram mică umblam prin casă cu fularul echipei„, a declarat Ghenea pentru Corierre dello Sport.

Mădălina Ghenea şi-a declarat susţinerea pentru Craiova şi în urmă cu trei ani, după un meci amical câştigat de România cu 1-0 în faţa Suediei.

Ce a spus Mădălina Ghenea despre Universitatea Craiova

Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume„, a scris ea la acel moment pe contul de Instagram.

Românca nu stă departe nici de fotbalul din Italia. S-a declarat impresionată de Ronaldo, alături de care a filmat o reclamă, şi a fost în centrul unui scandal monden alături de tânăra vedetă a lui AS Roma, Nicolo Zaniolo. Acum, Ghenea îşi vede liniştită de şedinţele foto şi de postările incediare de pe reţelele sociale.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mădălina Ghenea a postat cel mai "fierbinte" videoclip
Diverse • 4 apr., 16:52
FOTO
Mădălina Ghenea a postat cel mai „fierbinte” videoclip şi fanii au luat-o „razna”: „O zeiţă!”
Mădălina Ghenea şi-a dezvăluit pasiunea ascunsă
Extra • 31 ian., 10:55
FOTO
Mădălina Ghenea a dezvăluit pasiunea ascunsă pe care o are. Drama trăită de tatăl său
Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi românca pentru o singură postare
Extra • 24 ian., 21:07
FOTO
Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi românca pentru o singură postare. E pe locul secund într-un top select
Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine e Radu Drăgușin
Extra • 13 ian., 11:22
FOTO
Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine este Radu Drăgușin! Mesaj superb pentru cel mai scump jucător român
Mădălina Ghenea şi-a dezvăluit pasiunea ascunsă
Diverse • 29 dec., 11:36
FOTO
„Devastatoare!” Mădălina Ghenea, apariţie „fierbinte” de sărbători: „Cea mai frumoasă femeie din lume!”