Închide meniul
Foto

Fiica unei vedete din România uimeşte la doar 18 ani! E plină de tatuaje, practică cel mai violent sport, a trecut prin momente dramatice şi nu a vorbit cu tatăl său de 5 ani

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2021, 12:30

Fiica unei vedete din România uimeşte la doar 18 ani! E plină de tatuaje, practică cel mai violent sport, a trecut prin momente dramatice şi nu a vorbit cu tatăl său de 5 ani

Scandal monstru. Alexandra Zmărăndescu nu mai vorbeşte cu tatăl său de 5 ani

Captură AS.ro

  • Scandal în familia Zmărăndescu
  • Ce i se reproşează lui Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu e atacat de copii. Scandal monstru în familia lui Cătălin Zmărăndescu. Fiul cel mare al luptătorului din prima căsătorie în acuză pe tatăl său că îl neglijează atât pe el, cât şi pe sora sa, Alexandra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul care este şi antrenorul de MMA al Alexandrei susţine că, de când s-a recăsătorit, Cătălin Zmărăndescu a uitat şi ei şi este ocupat cu noua sa familie.

Cătălin Zmărăndescu e atacat de copii: „Ce să mai vorbesc cu el!”

Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el!„, a spus Mihai Zmărăndescu.

Reclamă

Am o iubită, suntem de opt luni împreună. Prefer să am liniște și să construiesc o relație. Alții la vârsta mea caută doar să se distreze”, a mai spus Mihai.

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de MMA de la fratele ei

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de autoapărare de la fratele ei, luptător de MMA. Mihai Zmărăndescu este şi vlogger.

Reclamă

„-De câte ori i-ai ameninţat vreunul dintre iubiţi?
-De mai multe ori (n.r. râde)!
-E greu să ai un frate ca el?
-Nu, deloc. Ba chiar a înlocuit o parte care mi-a lipsit foarte mult„, au spus Mihai şi Alexandra.

Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

În momentul de faţă, fac sală, alerg, am o proteză pe care o pun când ies la alergat. Alexandra are 18 ani şi atrage toate privirile cu lookul ei.

Reclamă 4 / 0/3

Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează„, a mai spus Alexandra Zmărăndescu, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cătălin Zmărăndescu, în mașină
Extra • 19 dec., 14:09
FOTO
Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său cel mare, după ce timp de 6 ani nu şi-au vorbit. Imaginea emoţionantă devenită virală
Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit care a fost, de fapt, momentul care a declanşat despărţirea de Gigi Becali
Extra • 26 nov., 10:56
Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit care a fost, de fapt, momentul care a declanşat despărţirea de Gigi Becali: „A fost mare ruptură”
Alexandra Zmărăndescu este de o frumuseţe uimitoare
Extra • 5 oct., 17:29
FOTO
Cum arată şi cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Zmărăndescu, fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu: „E mult spus gelozie!”
Fiica lui Cătălin Zmărăndescu este un "pachet" de muşchi
Diverse • 11 sept., 12:55
FOTO
Fiica lui Cătălin Zmărăndescu este un „pachet” de muşchi. S-a fotografiat, în costum de baie, în vacanţă!
Alexandra este fiica lui Cătălin Zmărăndescu
Extra • 22 aug., 10:43
FOTO
Transformarea radicală a fiicei lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a apărut plină de tatuaje şi a practicat cel mai periculos sport