Închide meniul
Foto

Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf și-a revenit după bătaia dintre părinții săi. Ce a făcut Bebeto

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2022, 18:55

Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf și-a revenit după bătaia dintre părinții săi. Ce a făcut Bebeto

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto. Ce a făcut antrenorul Universităţii Craiova

Laurenţiu Reghecampf, alături de Bebeto şi Luca Reghecampf / Colaj Instagram

Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf și-a revenit după șocul bătăii dintre părinții săi. Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto, a văzut imaginile scandalului incredibil dintre mama și tatăl său, din plină stradă, și a trecut prin clipe extrem de grele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După conflictul din Snagov, din luna septembrie, Anamaria Prodan dezvăluia că Bebeto „tremură încontinuu şi nu se poate opri din plâns”.

Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf și-a revenit după șocul bătăii dintre părinții săi

Între timp, se pare că băiatul de 14 ani și-a revenit și a început să se bucure din nou de pasiunea sa uriașă, moștenită de la Laurențiu Reghecampf: fotbalul. Bebeto a marcat 3 goluri pentru ARD Snagov, echipa de juniori la care evoluează. Snagov s-a impus cu scorul uimitor de 15-0 în fața celor de la CS Tunari, la categoria de vârstă Under-15.

Anamaria Prodan s-a arătat extrem de fericită pentru performanța reușită de fiul său și a împărtășit momentul minunat cu urmăritorii săi din mediul online.

Impresara de fotbaliști a postat o fotografie cu Bebeto și coechipierii săi de la ARD Snagov, alături de un mesaj special pentru fiul său:

Reclamă

„Iubirea mea de vis! Te iubesc fără mărginele. Băiatul meu perfect! Copilul meu perfect. Sunt o mamă mândră”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf a trecut prin momente grele după ce a văzut bătaia din Snagov

„Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a batut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a declarat Anamaria Prodan, la scurt timp după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf, potrivit realitatea.net.

Reclamă 4 / 0/3

Cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf

S-a aflat cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf în plină stradă. În urma scandalului monstru, celebra impresară a ajuns cu piciorul în ghips.

Pe 23 septembrie, Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați într-un scandal monstru, culminat cu acte de violență. S-au luat la bătaie chiar pe stradă, iar imaginile apărute în spațiul public au șocat pe toată lumea.

La două săptămâni după scandalul monstru dintre cei doi, Anamaria Prodan începe să se simtă tot mai bine. Apropiații celebrei impresare au dezvăluit că aceasta este încă afectată emoțional, dar gândurile ei se îndreaptă spre afaceri și familie.

”Din fericire, piciorul și mâna se vindecă și, în scurt timp, Ana nu va mai avea niciun fel de probleme și, așa cum o știe toată lumea, fiind o persoană activă, își va relua activitatea.

Are multe proiecte în Dubai, în America sau aici și se va concentra pe ele și pe familie. Cert e că e bine, se simte bine”, au spus prietenii celebrei impresare, potrivit wowbiz.ro.

 

Reclamă
Recomandări
  • Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf și-a revenit după șocul bătăii dintre părinții săi
  • Ce a făcut Bebeto

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și