Închide meniul
Foto

Fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său. Valentina Pelinel l-a dat de gol: „Cristi e foarte fericit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 aprilie 2023, 9:12

Reclamă
Fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său. Valentina Pelinel l-a dat de gol: „Cristi e foarte fericit!”

Cristi Borcea este în culmea fericirii

Cristi Borcea/ Instagram Valentina Pelinel

Fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său. Ca şi fostul acţionar de la Dinamo, Milan, băiatul pe care îl are cu Valentina Pelinel, este pasionat de fotbal. Puţină lume ştie că, pe lângă pasiunea sa pentru fotbal, Cristi Borcea a practicat acest sport la nivel de juniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a dezvăluit că Milan este pasionat de fotbal, iar tatăl său este în culmea fericirii.

Fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său. Valentina Pelinel l-a dat de gol

Milan și-a descoperit destul de recent pasiunea pentru fotbal și Cristi e foarte fericit. Îl susține și îl încurajează, dar mai presus de orice, le dăm libertate de alegere pentru că e important să faci ce îți place. De la 2 săptămâni după ce s-au născut, i-am înscris la înot și de atunci toți trei copiii merg regulat la înot. Apoi i-am lăsat să încerce de toate. De exemplu Milan a ales să facă și karate și baschet. Opțiunile lor se pot schimba în timp și o să îi susțin în alegerile lor„, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Cristi Borcea a fost junior la Dinamo, iar Cornel Ţălnar i-a făcut o caracterizare. Eu pe Borcea l-am crescut, eu l-am adus junior la Dinamo. Era un băiat care venea din galerie. Avea foarte mare talent, dar era și mare putoare. Dacă avea și ambiție pe măsura talentului… La 20 de ani l-am dus la Alba-Iulia, să se facă fotbalist. După trei luni a fugit de acasă, a zis că e prea greu, mai bine se apucă de afaceri. El juca libero, chiar avea talent mare, dar nu îi plăcea munca”, spunea Ţălnar, în trecut, pentru playsport.ro.

Fotbalul este mare dragoste a lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a dezvăluit că fotbalul a fost, este şi va fi marea sa dragoste. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, Cristi Borcea a fost întrebat dacă vreuna dintre fostele soţii au reuşit să îi impună să iasă din fotbal. Omul de afaceri a spus că nici Mihaela Borcea, nici Alina Vidican şi nici actuala soţie, Valentina Pelinel, nu au cum să îi impună aşa ceva.

Reclamă

Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soţia mea aşa ceva. Fotbalul e viaţa mea, a fosz înaintea soţiilor, familiilor, copiilor. Dinamo a fost înaintea tuturor„, a spus Cristi Borcea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Secretul care stă în spatele căsniciei lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a dezvăluit că există o chimie perfectă între ea şi soţul ei, Cristi Borcea. Aceasta susţine că a depăşit multe obstacole, de-a lungul relaţiei cu fostul patron de la Dinamo, însă acestea le-au transformat relaţia într-una şi mai puternică.

„Între mine şi Cristi a existat şi există o chimie. Fără chimia asta, despre care vorbesc, nu poţi rezista! În plus, am trecut împreună prin foarte multe lucruri. Despre unele se ştiu, despre altele, mai puţin. Toate astea ne-au sudat legătura!

Reclamă 4 / 0/3

După mine, ceea ce se produce în zilele noastre nu ar trebui să se întâmple. Mă declar o familistă şi cred că orice femeie sau orice bărbat ar trebui să lupte cu tărie, din toate puterile lor, pentru a-şi apăra familia. O familie trebuie să încerce să reziste şi nu e deloc simplu să se întâmple asta”, a declarat Valentina Pelinel, pentru playtech.ro.

Pe lângă cei trei copii pe care îi are cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea mai are alţi şase copii. Cu prima sa soţie, Mihaela, omul de afaceri are trei copii, cu Alina Vidican, are doi, şi cu avocata Simona Dana Voiculescu, mai are o fetiţă, pe nume Andreina Carolyn Christine.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile Vezi toate știrile
Citește și