Închide meniul
Foto

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită sunt de nedespărțit. Ultimul gest făcut de Luca spune totul despre planurile pe care le are

Reclamă

Publicat: 14 august 2021, 19:24

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită sunt de nedespărțit. Ultimul gest făcut de Luca spune totul despre planurile pe care le are

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită sunt de nedespărțit

Colaj Instagram / Hepta

Relația lor a fost făcută publică la începutul lunii, când mama tânărului de 20 de ani a postat o imagine cu cei doi îndrăgostiți. Mariana Pfeiffer, fosta soție a antrenorului Universității Craiova, i-a dat de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită sunt de nedespărțit

Luca Reghecampf și Asiana Peng au petrecut deja prima vacanță împreună. Au ales o staţiune exclusivistă situată la graniţa dintre Italia şi Austria. S-au cazat la un hotel de cinci stele din Tirol, unde preţurile sunt pe măsură. Resortul care are o vedere spectaculoasă la munţii Alpi reprezintă o oază de relaxare pentru bogaţii Europei.

Cei doi au și postat o imagine în care sunt împreună, care a devenit imediat virală. Mai mult, Asiana a făcut deja următorul pas. „Te iubesc!”, e mesajul postat pe Instagram de fosta gimnastă.

Ultimul gest făcut de Luca spune totul despre planurile pe care le are. Fiul lui Laurențiu Reghecampf și-a dus iubita în Germania, acolo unde ește stabilit de o lungă perioadă. Mariana Pfeiffer s-a pozat alături de Luca și Asiana în Berlin. Se pare că relația dintre ei este una extrem de serioasă, iar distanța dintre locurile în care locuiesc nu va fi o problemă. Asiana Peng chiar s-ar putea muta în Germania.

Reclamă

Și mama fetei este mulțumită de Luca. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang a împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice de acum 5 ani.

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng în momentul în care s-a aflat de relația dintre cei doi tineri.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Maria Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, însă îşi vizitează des şi tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și