Închide meniul
Foto

Florentina Raiciu şi-a arătat trupul „de clepsidră”! Cum arată acum presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Publicat: 12 iunie 2023, 19:00

Reclamă
Florentina Raiciu şi-a arătat trupul „de clepsidră”! Cum arată acum presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Florentina Raiciu şi-a arătat trupul „de clepsidră”

Florentina Raiciu, plimbare cu barca / Instagram

Presupusa fostă amantă a lui Laurenţiu Reghecampf merge des la sală. După un antrenament, Florentina Raiciu şi-a arătat trupul „de clepsidră”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta pare că are un început de vară perfect. Recent, Florentina Raiciu a publicat pe Instagram şi poze de la o plimbare cu barca pe Lacul Snagov.

Florentina Raiciu şi-a arătat trupul „de clepsidră”!

Florentina Raiciu a ţinut să le arate urmăritorilor abdomenul ei după un antrenament la sala de forţă. Cu această ocazie s-a putut observa şi forma trupului blondei, asemănătoare unei clepsidre.

Ce fizic de atletă ai, Flori”, a comentat cineva.

Superbă”, a scris altcineva.

Reclamă

Wow! Superbă sculptură! Felicitări”, a comentat o altă persoană.

Florentina Raiciu şi-a arătat trupul „de clepsidră” / Instagram
Florentina Raiciu şi-a arătat trupul „de clepsidră” / Instagram

Cele mai recente imagini postate de Florentina Raiciu i-au entuziasmat pe fani. Unii au trimis emoticoane cu trandafiri, inimioare, iar alţii au transmis comentarii în care se arătau impresionaţi de cât de bine poate arăta tânăra care a pozat de 5 ori în Playboy. Vedeta are aproape 85.000 de urmăritori pe Instagram.

Numele Florentinei Raiciu, rostit în scandalul soţilor Reghecampf

Numele Florentinei Raiciu a apărut legat de Laurenţiu Reghecampf după anumite declaraţii ale lui Gigi Becali. Chiar Anamaria Prodan i-a rostit numele Florentinei.

Reclamă 4 / 0/3

Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok. Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat. Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…) E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta. Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai, că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…”, declara Anamaria Prodan.

Florentina Raiciu nu s-a afişat niciodată alături de Laurenţiu Reghecampf şi nici nu a dorit să comenteze în vreun fel în presă nimic în legătură cu ce s-a spus şi s-a scris. „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc!”, se limita Raiciu să spună pentru redactia.ro.

Florentina Raiciu a pozat de 5 ori în Playboy

Florentina Raiciu dezvăluia că a avut un complex în liceu pentru că purta aparat dentar. Acest lucru nu a împiedicat-o pe tânăra de 34 de ani să pozeze în trecut de 5 ori în Playboy.

Da, așa este (n.r. – a pozat de 5 ori în Playboy). Mereu a fost ceva frumos. Pare ciudat, dar nu am avut niciodată trac. Emoții aveam pentru că atunci nu se prelucrau așa mult pozele că acum și nu voiam să rămân cu amintiri ‘neplăcute’.

Primul număr, de exemplu, nu mi-a plăcut și nu cred că-l mai am. Simțeam că e singurul lucru unde nu aș fi dat greș, mă simțeam liberă, în pielea mea, îmi trebuia doar puțină muzică să intru în atmosferă. Am avut noroc de fotografi buni, oamenii care au fost în jurul meu căutau să mă facă să mă simt bine, să nu fiu stânjenită.

Mă complimentau și-mi spuneau că am ‘ceva’ pentru că eu aveam multe complexe, dar căutam să nu arăt asta. Ulterior s-a dovedit că ceea ce mă jena cel mai mult era, de fapt, atu-ul meu: zâmbetul, dantura. În școala generală, în liceu, eram complexată, apoi toată lumea mă alegea la castinguri datorită acestui aspect. Am purtat vreo 2 ani mai târziu aparat dentar pentru a înlătura orice mă nemulțumea”, mărturisea Florentina Raiciu, citată de fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și