Închide meniul
Foto

Fosta soție a lui Cristi Borcea, la un pas de moarte: „Trăiesc un coșmar! Am fost și la mănăstire”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2022, 9:18

Fosta soție a lui Cristi Borcea, la un pas de moarte: „Trăiesc un coșmar! Am fost și la mănăstire”

Cristi Borcea, alături de Mihaela Borcea

Cristi Borcea, alături de Mihaela Borcea / spynews.ro

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, a fost la un pas de moarte din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a apelat la ajutor Divin, ca să treacă peste greutăți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea și Cristi Borcea au fost căsătoriți în perioada 1988 – 2011. Spre finalul relației lor, ambii au descoperit că au probleme de sănătate.

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, la un pas de moarte

Mihalea Borcea și Cristi Borcea au descoperit că au în corp o cantitate de mercur de nouă ori mai mare decât cea normală. Din acel moment, viața s-a transformat într-un coșmar pentru amândoi.

La acea vreme, Mihaela Borcea era în disperare. Vedeta nu înțelegea cum de i s-a întâmplat chiar ei nenorocirea. A ajuns până și la mănăstire în încercarea de a reveni la o viață normală.

„Trăiesc un coșmar. Nu credeam că este posibil și uite că s-a întâmplat. Aveam zilnic înțepături in zona inimii, stări de amețeală, nu puteam să mă ridic din pat. Toate organele au fost afectate.

Reclamă

Mi s-a spus că este o otrăvire a sângelui și a tuturor organelor. Mi s-a mai găsit ceva, formol, și m-am speriat. În mintea mea sunt mai multe lucruri dar nu știu de cine aș putea să fiu otrăvită.

Am fost șocată. Nu credeam că mi se poate întâmpla mie asta. Am fost la mănăstire, la Sfântul Nectarie, acolo mi s-a făcut o slujbă de detoxifiere, de purificare a organismului. Când descoperi așa ceva ți-e teama. Nu am crezut mulți ani în vrăji, dar se pare că există. Eu am fost să mor de mai multe ori, de vreo cinci ori în ultimii opt ani”, povestea Mihaela Borcea, în 2011, citată de prosport.ro.

Din fericire, Mihaela și Cristi Borcea au scăpat cu bine, dar relația lor s-a sfârșit la scurt timp după aceea. Afaceristul s-a căsătorit cu Alina Vidican, mariaj care a durat până în 2014, când a întâlnit-o pe Valentina Pelinel, cu care a rămas până în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Mihaela Borcea este căsătorită cu Sorin Rap, fostul său șofer.

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, Borcea are 9 copii cu 4 femei. Aflat la a treia căsnicie, fostul patron al lui Dinamo scoate din conturi o sumă uriaşă în fiecare lună.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite

Cristi Borcea îi plăteşte o sumă uriaşă şi Alinei Vidican pentru a avea grijă cum trebuie de cei doi copii ai lor: Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri achită, lunar, în jur de 10.000 de euro. Fostul fotomodel a rămas şi cu restaurantul pe care fostul patron de la Dinamo îl deţinea în Miami. Vidican a decis totuşi să vândă afacerea.

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea. Nunta, la care le-a fost naş Gigi Becali, a avut loc în 2011, iar divorţul s-a oficializat în 2016. Borcea s-a despărţit de Alina pentru a fi alături de Valentina Pelinel. „Am lovit-o pe Alina Vidican într-un anumit context”, a susţinut Borcea într-o emisiune TV.

Reclamă

Cristi Borcea nu şi-a dorit însă să îi plătească o pensie alimentară avocatei Simona Voiculescu, cu care a avut o escapadă amoroasă. S-a ajuns la proces, iar judecătorul a decis ca omul de afaceri să achite lunar 1.500 de euro.

În condiţiile date, Borcea plăteşte, lună de lună, o sumă uriaşă de bani în conturile femeilor cu care are copii. Aceasta depăşeşte 60.000 de euro!

Recomandări
  • Fosta soție a lui Cristi Borcea, la un pas de moarte
  • Prin ce coșmar a trecut

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și