Închide meniul
Foto

Fostul socru al lui Adi Mutu are o pensie uriaşă. „Nu merită aceşti bani”. Cât primeşte fostul funcţionar al statului, care a declanşat un scandal naţional

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2021, 16:34

Reclamă
Fostul socru al lui Adi Mutu are o pensie uriaşă. „Nu merită aceşti bani”. Cât primeşte fostul funcţionar al statului, care a declanşat un scandal naţional

Fostul socru al lui Adi Mutu are o pensie uriaşă / SPIELERFRAU PicNr:#91153551.000001# action press/BARONTINI, CLAUDIO

Actionpress / BARONTINI, CLAUDIO via Hepta

Leonardo Matos Berrido a fost înalt funcţionar al statului şi a ieşit la pensie încă din 2008. De atunci încasează de două ori mai mulţi bani decât preşedintele Luis Abinader. Detaliile au ajuns în presă şi acum guvernanţii caută soluţii pentru a-i diminua pensia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul socru al lui Adi Mutu are o pensie uriaşă

Un alt sector care produce pierderi masive la bugetul de stat este acela al pensiilor mari pe care foști oficiali ai statului le încasează și vorbim aici de oameni care nu merită acești bani pentru că nu au contribuit.

Sunt mii de cazuri, însă merită menționat cazul pefect al al lui Leonardo Matos Berrido, care primește circa un milion de pesos pe lună, adică de două ori mai mult decât salariul președintelui republicii, care este de 450.000 de pesos”, a declarat Miguel Espailat, politician și analist în publicația almomento.net, citat de wowbiz.ro.

Fostul socru al antrenorului de la FC U Craiova 1948 a fost acuzat că, din postura de şef de bancă, a trecut două rezoluţi. Cu una a stabilit că angajaţii cu funcţii înalte pot ieşi la pensie de la 45 de ani, iar cu alta şi-a mărit propriul salariu cu opt zile înaite să devină pensionar cu acte în regulă. Aşa a ajuns să primească aproximativ 15.000 de euro în fiecare lună!

Adrian Mutu şi Consuelo au fost căsătoriţi între 2005 şi 20013. Au împreună două fete, Adriana şi Maya Vega. Din 2015, Sandra Bachici este soţia lui Adi Mutu. Aceştia au împreună un copil.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și