Închide meniul
Foto

Fostul socru al lui Adi Mutu are o pensie uriaşă. „Nu merită aceşti bani”. Cât primeşte fostul funcţionar al statului, care a declanşat un scandal naţional

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2021, 16:34

Fostul socru al lui Adi Mutu are o pensie uriaşă. „Nu merită aceşti bani”. Cât primeşte fostul funcţionar al statului, care a declanşat un scandal naţional

Fostul socru al lui Adi Mutu are o pensie uriaşă / SPIELERFRAU PicNr:#91153551.000001# action press/BARONTINI, CLAUDIO

Actionpress / BARONTINI, CLAUDIO via Hepta

  • Adrian Mutu a divorţat de Consuelo în 2013
  • Ce pensie primeşte fostul socru al „Briliantului”

Leonardo Matos Berrido a fost înalt funcţionar al statului şi a ieşit la pensie încă din 2008. De atunci încasează de două ori mai mulţi bani decât preşedintele Luis Abinader. Detaliile au ajuns în presă şi acum guvernanţii caută soluţii pentru a-i diminua pensia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul socru al lui Adi Mutu are o pensie uriaşă

Un alt sector care produce pierderi masive la bugetul de stat este acela al pensiilor mari pe care foști oficiali ai statului le încasează și vorbim aici de oameni care nu merită acești bani pentru că nu au contribuit.

Sunt mii de cazuri, însă merită menționat cazul pefect al al lui Leonardo Matos Berrido, care primește circa un milion de pesos pe lună, adică de două ori mai mult decât salariul președintelui republicii, care este de 450.000 de pesos”, a declarat Miguel Espailat, politician și analist în publicația almomento.net, citat de wowbiz.ro.

Reclamă

Fostul socru al antrenorului de la FC U Craiova 1948 a fost acuzat că, din postura de şef de bancă, a trecut două rezoluţi. Cu una a stabilit că angajaţii cu funcţii înalte pot ieşi la pensie de la 45 de ani, iar cu alta şi-a mărit propriul salariu cu opt zile înaite să devină pensionar cu acte în regulă. Aşa a ajuns să primească aproximativ 15.000 de euro în fiecare lună!

Adrian Mutu şi Consuelo au fost căsătoriţi între 2005 şi 20013. Au împreună două fete, Adriana şi Maya Vega. Din 2015, Sandra Bachici este soţia lui Adi Mutu. Aceştia au împreună un copil.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene: „Nu putem visa prea mult” 16:46 „Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga 16:30 Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională 16:29 VIDEOLeeds – Blackburn 0-1 a fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru gazde, care sperau la primul loc! West Brom – Sunderland (17:00) 16:28 LIVE VIDEOSampdoria – Sudtirol, acum în AntenaPLAY! Parma – Spezia (17:15). Man şi Mihăilă sunt titulari! 15:37 L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham 15:26 Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie” 14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima decizie luată de Dan Petrescu la CFR Cluj
Liga 1 • 8 apr., 15:43
Prima decizie luată de Dan Petrescu la CFR Cluj! L-a convins pe Neluţu Varga şi a scos echipa din criză
Reacția lui Adi Mutu, când a fost întrebat dacă vine în locul lui Cristiano Bergodi la Rapid
Liga 1 • 7 apr., 8:41
Reacția lui Adi Mutu, când a fost întrebat dacă vine în locul lui Cristiano Bergodi la Rapid: „Chiar am fost la bază”
Singurul vinovat găsit de Mircea Lucescu la CFR Cluj
Cupa României • 2 apr., 23:57
Singurul vinovat găsit de Mircea Lucescu la CFR Cluj, după eliminarea ruşinoasă din Cupa României: „A compromis rezultatul!”
Fanii lui CFR Cluj îi cer, de urgenţă, demisia lui Adi Mutu
Cupa României • 2 apr., 22:41
Fanii lui CFR Cluj îi cer, de urgenţă, demisia lui Adi Mutu. Ce antrenor vor în locul „Briliantului”, după umilinţa cu Corvinul
Adi Mutu a vorbit despre demisie după umilinţa din Corvinul - CFR Cluj 4-0
Cupa României • 2 apr., 22:09
„Penibili!” Adi Mutu a vorbit despre demisie după umilinţa din Corvinul – CFR Cluj 4-0. S-a răstit şi la reporter