Închide meniul
Foto

„Frumuseţea pământului, puternica lumii! Te ador!” Mesajul primit de Anamaria Prodan, după ce a vorbit de divorţul cu Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 9:55

„Frumuseţea pământului, puternica lumii! Te ador!” Mesajul primit de Anamaria Prodan, după ce a vorbit de divorţul cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Pordan, în pragul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Fanii vedetei au reacţionat imediat. „Frumuseţea pământului, puternica lumii! Te ador!” s-au „Felicitări, regino! Meriţi” sunt câteva dintre reacţiile de pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul galei în care a fost premiată, Anamaria Prodan a vorbit şi despre posibilul divorţ de Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a răbufnit şi a vorbit despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată, după ce s-a întors în ţară, despre divorţ. Antrenorul Universităţii Craiova a anunţat, în vară, că se va ajunge la aşa ceva.

Nu e niciun divorţ” a spus Anamaria, care şi-a etalat tatuajul cu poza de familie în care apare şi Reghecampf. Agentul de jucători a răbufnit în momentul în care a fost întrebată cum reuşeşte să facă faţă distanţei dintre ea şi soţul ei.

Reclamă

Celebrul impresar a ieşit la atac şi a anunţat că ultimele zvonuri au avut repercusiuni asupra copiilor ei. În momentul în care a vorbit, în faţa jurnaliştilor, Anamaria l-a avut alături pe fiul cel mic, Bebeto.

Nu m-a afectat! Nu mă afectează nimic. Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece! Dar e vorba despre copiii mei, care nu merită. Şi atunci te gândeşti de ce toată lumea îşi ia copiii din România, cine îşi permite, şi pleacă în străinătate cu tot cu familia. Uite de asta!„, a transmis Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lovitura dată de Anamaria Prodan
  • Ce mesaj a primit după ce a vorbit despre divorţ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 22:08 Real Madrid – FC Barcelona 1-1. Vinicius, gol din penalty în El Clasico. Christensen a marcat după o gafă uriaşă făcută de Lunin! 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes este ACUM, exclusiv în AntenaPLAY. Meciul serii în Liga Portugal. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” Vezi toate știrile
Citește și