Închide meniul
Foto

Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2024, 16:56

Reclamă
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află

Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află

Gabi Tamaş este căsătorit cu Ioana Tamaş din 2012 / Colaj Instagram

Gabriel Tamaş are parte de o vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana şi Gabriel Tamaş se află într-o vacanţă de vis în Bali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş îşi răsfaţă soţia cu o vacanţă de vis. Fostul fotbalist a postat oimagine pe reţelele de socializare o imagine, iar fanii au reacţionat imediat. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SOŢIA LUI GABRIEL TAMAŞ ÎN GALERIA FOTO)

Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie

Vacanţă maximă„, „Vă iubesc” sau „Distracţie plăcută” au fost câteva dintre mesajele fanilor. Fundașul Concordiei Chiajna, ajuns la 39 de ani, este căsătorit din 2012 cu Ioana Tamaș. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fiică, pe Selena.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial)

Ioana Tamaș este din Brașov, oraș în care s-a născut și fundașul cu 67 de selecții în naționala României. Cei doi au făcut cunoștință în perioada în care Gabi Tamaș juca la Dinamo. Ioana avea atunci 16 ani.

Reclamă
Reclamă 4

Soția lui Gabi Tamaș este nelipsită din sala de fitness și a fost votată, în urmă cu câțiva ani, cea mai sexy soție de fotbalist. A facut gimnastică în copilărie și chiar a absolvit Facultatea de Sport.

Noi ne-am cunoscut pe vremea când nu erau așa multe rețele de socializare, cum este acum. Ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… ne-am cunoscut printr-o prietenă comună. Eu eram copilă, mică, a avut grijă de mine. Am crescut alături de el.

L-am aşteptat întodeauna acasă. Îmi face cadouri mereu, Gabi nu este un tip romantic. (Reporter: Nu e Gabi gelos? S-a pus vreodată problema să îți împartă el timpul, să te organizeze?) Niciodată! Întotdeauna Gabi a avut încredere în mine, mi-a lăsat mână liberă. Tocmai de aceea am avut o limită, niciodată nu a exagerat„, spunea Ioana Tamaș, în 2016, într-un interviu pentru antenastars.ro.

Reclamă

Ioana s-a îndrăgostit iremediabil de fotbalistul arătat cu degetul pentru șprițurile memorabile. A recunoscut că încerca să îl țină pe Gabi departe de ieșirile nocturne.

Eu îl cert mai rău. Când vine acasă și mai vrea să iasă cu băieții, mă supăr. Mie nu îmi spune nimic, îi spun eu„, a mai spus Ioana.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia: „Schimbarea nu a fost foarte inspirată”

23:18

LIVE TEXTRapid – CFR Cluj 1-1. Albion Rrahmani a transformat penalty-ul obţinut de Petrila

23:00

VIDEOLeon Madsen a câştigat Speedway Euro Championship, a doua etapă a sezonului. Competiţia a fost LIVE în AntenaPLAY

22:37

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali: „Alibiuri nu caut”. Cum a analizat faza controversată din Unirea Slobozia – FCSB

22:36

Cristi Chivu, apariţie neaşteptată la Rapid – CFR Cluj! Imagine rară cu fostul căpitan al naţionalei pe stadioanele din România

21:55

Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi: „Cu mine nu se joacă! În vestiar le-am spus numai de bine!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 4 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 5 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 6 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor
Citește și