Închide meniul
Foto

Gest uriaş făcut de Diana Şucu! Soţia lui Dan Şucu nu a stat pe gânduri şi a reacţionat imediat

Publicat: 13 iunie 2024, 12:47

Reclamă
Gest uriaş făcut de Diana Şucu! Soţia lui Dan Şucu nu a stat pe gânduri şi a reacţionat imediat

Gest uriaş făcut de Diana Şucu

Dan Şucu şi Diana Şucu/ Instagram

Diana Şucu a făcut un gest uriaş. Soţia lui Dan Şucu a realizat o donaţie către o biserică, după ce a primit un mesaj prin care i se cerea sprijinul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Şucu este o prezenţă activă în domeniul activităţilor caritabile. În vârstă de 48 de ani, Diana este cea de-a doua soţie a lui Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid, care are 61 de ani.

Gest uriaş făcut de Diana Şucu

Diana Şucu nu a stat pe gânduri atunci când a aflat că o biserică are nevoie de ajutorul ei. Aceasta a ales să se implice imediat şi a dotat bucătăria parohiei.

„Noi ne implicăm de aproape 20 de ani în a-i ajuta pe cei care apelează la fundația noastră. Aflăm povești impresionante care ne emoționează foarte mult și care ne conving să ne implicăm pentru a aduce o rază de speranță în viețile oamenilor. Am primit, în urmă cu ceva timp, un mesaj prin care ni se cerea susținerea Parohiei din Ștefăneștii de Jos… Mai precis pentru a dota bucătăria lăcașului cu mobilă și utilități necesare.

În acea parohie se află hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil și am aflat că preotul paroh se implică des în ajutarea credincioșilor nevoiași, a celor bolnavi sau orfani. Mobilierul bucătăriei era foarte vechi, insuficient și, pe alocuri, avariat de trecerea timpului, iar aragazul și frigiderul abia mai erau funcționale”, a declarat Diana Şucu, conform viva.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Diana şi Dan Şucu s-au cunoscut în urmă cu aproape două decenii. Şoţia acţionarului majoritar de la Rapid a spus că a fost cerut-o de soţie după doar o lună de relaţie. Cei doi au împreună şi doi copii.

Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu

Au apărut detalii despre singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Anunţul a fost făcut chiar de Diana Şucu, cea alături de care patronul Rapidului şi-a refăcut viaţa în 2017.

Diana Şucu este cu 13 ani mai tânără decât milionarul român cu care are doi băieţi. Ea a renunţat la cariera din jurnalism, s-a apucat de antreprenoriat şi are succes în afaceri.

Reclamă

Timpul meu este dedicat în totalitate familiei mele! Mă trezesc la 6.30 și ziua se termină undeva în jurul orei 23, întotdeauna după ce mă asigur că băieții mei sunt în pat. Asta e rutina. Iubesc cafeaua de dimineață, așa că ziua îmi începe întotdeauna cu o cafea amară, cremoasă și extrem de parfumată. Este momentul meu de liniște, de desfătare.

Apoi, suntem pe repede înainte… Mic dejun pentru copii, mă asigur că băieții ies la timp din casă, astfel încât să nu întârzie la școală și, practic, din acel moment intru în vârtejul programului cotidian.

Dacă diminețile sunt ale copiilor, prânzul este al lui Dan, mâncăm împreună acasă, apoi fiecare își continuă programul din ziua respectivă. Dar întotdeauna îmi place să fiu acasă când se reîntorc copiii de la școală. Cam așa decurge o zi din viața mea„, a declarat Diana Şucu pentru viva.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și