Închide meniul
Foto

Gestul făcut de Cristi Borcea după ce a văzut-o pe Valentina Pelinel lângă Laura Dincă la nunta anului. Motivul pentru care milionarul a aruncat cu bani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2022, 17:55

Gestul făcut de Cristi Borcea după ce a văzut-o pe Valentina Pelinel lângă Laura Dincă la nunta anului. Motivul pentru care milionarul a aruncat cu bani

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, la masă cu Laura Dincă

Colaj Instagram

Valentina Pelinel a avut parte de o surpriză în momentul în care s-a așezat la masă. Lângă ea stătea chiar cea cu care a fost înlocuită de fostul ei soț Cristian Boureanu. Este vorba de Laura Dincă. Fotomodelul a avut o relație de lungă durată cu afaceristul român, dar a „rupt” logodna chiar înainte de a ajuns la altar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel și Laura Dincă, la aceeași masă

Chiar dacă s-a spus că ar fi o rivalitate între ele, zvonurile au fost contrazise. Cele două au dat de înțeles că s-au simțit excelent una lângă cealaltă. Cristi Borcea a fost însă remarcatul serii și s-a descătușat când a văzut cine sunt artiștii care întrețin atmosfera. Mai întâi a ajutat-o pe Loredana să urce pe mese și a dansat alături de ea.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

După, fostul finanțator al grupării din Ștefan cel Mare a aruncat cu bani. L-a chemat lângă el pe Adrian Minune și i-a făcut dedicații Valentinei Pelinel, anunță libertatea.ro. În acel moment, Valentina Pelinel s-a ridicat de la masă și a început să danseze.

Reclamă

Venită neînsoțită la eveniment, Laura Dincă a atras toate privirile. Și ea a primit mai multe dedicații, de la diferiți bărbați, pentru care s-au plătit sute de euro. Laura, care este de o frumusețe ieșită din comun, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos, încearcă să treacă peste despărțirea de Boureanu, cel care și-a găsit acum fericirea în brațele româncei comparate cu Monica Bellucci. Noua lui iubită are 24 de ani, cu 26 mai puțin decât el.

Cristian Boureanu, într-o relație cu Cristina Belciu

Boureanu a fost la un pas să se căsătorească cu Laura Dincă, cea care a pus capăt relației chiar înainte de a ajunge la altar. Omul de afaceri speră să aibă mai mult succes cu tânăra originară din Moinești și care este actriță. Aceasta are și un blog de modă și peste 37.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.

Reclamă 4 / 0/3

Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu alături de Cristian Boureanu, potrivit viva.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și