Închide meniul
Foto

Gestul uriaş făcut de milionarul român de 32 de ani, care construieşte un castel în România. I-a uimit pe oamenii din jur

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2024, 12:39

Reclamă
Gestul uriaş făcut de milionarul român de 32 de ani, care construieşte un castel în România. I-a uimit pe oamenii din jur

Gestul uriaş făcut de milionarul român de 32 de ani, care construieşte un castel în România

George Ţucudean, pe propriul teren - Antena Sport

Gestul uriaş făcut de milionarul român de 32 de ani, care construieşte un castel în România, George Ţucudean, i-a uimit pe oamenii de la Academia de Fotbal de la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Păcurar, directorul academiei de la UTA, a dezvăluit cât de mult a contat ajutorul primit în ultimii ani de la Ţucudean, care nu a uitat clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

Gestul uriaş făcut de milionarul român de 32 de ani, care construieşte un castel în România

„Ca şi la prima echipă, bugetul e calculat de pe o vară pe alta. Se pare că în acest sezon, vom depăşi milionul de euro, bani asiguraţi în marea lor parte de clubul mamă. Dar, eu văd Academia ca un club, în alt club, iar pe mine nu ar trebui să mă intereseze doar partea tehnică, ci şi cea managerială.

De aceea, ne agităm, umblăm şi noi după sponsorizări şi nu pot să nu-i mulţumesc pe această cale lui George Ţucudean, care ne-a ajutat mai mereu, inclusiv pe acest final de an, dar o menţiune specială şi pentru firma Auto Group C.M.B. Sunt şi alţi sponsori care ne-au ajutat mai mult sau mai puţin pe parcursul anului, dar vrem să atragem şi alţii, mai ales că vrem să derulăm noi proiecte.

Şi atunci nu putem aştepta să vindem din când în când un Man, un Miculescu sau un Rareş Pop, dacă tot am vorbit, ci trebuie să producem cumva şi noi, nu doar să consumăm”, a spus Păcurar potrivit sportarad.ro.

Reclamă

Afacerea uriaşă a lui George Ţucudean

Fostul campion al României a moştenit din afacerile familiei Ţucudean şi, pe lângă celebra cramă şi hotelul din Arad, acesta manageriază şi o fabrică de mobilă.

”Mă trezesc la 07:30, la 8 merg la fabrică de mobilă unde avem birourile şi producţia, de acolo la hotel, la SPA, la magazinul de astea ce le aveam cu sala de evenimente şi locul de joacă, la cramă.

Avem undeva de 1400, 1300-1400 angajaţi, am avut mai mulţi dar e nebunia asta cu războiul şi cu criză asta care nu e spusă la televizor dar e a scăzut cu 30-35% producţia de mobilă pentru că lumea n-are bani.

Reclamă 4 / 0/3

Acum stagnează aşa suntem la 70-80% cu totul, dar important e să trecem 1-2 ani cât durează şi nebunia asta.

În agricultură, avem teren, dar puţin, nesemificativ. În imobiliare momentan, dar urmează, avem variante să începem construcţii, Avem terenuri. Am investit în cryptomonede”, a spus Ţucudean.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și