Închide meniul
Foto

Gestul uriaș făcut de noua iubită a lui Bănel Nicoliță. Ce a făcut pentru a-l cuceri pe Bănel. Dezvăluirea momentului

Publicat: 27 octombrie 2023, 9:56

Reclamă
Gestul uriaș făcut de noua iubită a lui Bănel Nicoliță. Ce a făcut pentru a-l cuceri pe Bănel. Dezvăluirea momentului

Cum şi-a distrus viaţa Bănel Nicoliţă în numai patru ani!

Bănel Nicoliță, cu lacrimi în ochi / Antena 1

S-a aflat care este gestul uriaș făcut de noua iubită a lui Bănel Nicoliță. Chiar Bănel a venit cu dezvăluiri în premieră despre femeia care l-a cucerit. Fostul jucător al Stelei a trecut peste divorţul dureros de Cristina Nicoliţă şi şi-a refăcut viaţa. Anunţă că şi-a găsit, în cele din urmă, fericirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel a fost căsătorit timp de şase ani cu Cristina, dar s-a despărţit de femeia cu care are doi copii. Fetiţele au rămas în grija mamei după partaj. A fost o adevărată dramă trăită de fostul favorit al lui Gigi Becali.

Gestul uriaș făcut de noua iubită a lui Bănel Nicoliță

Fostul internaţional român a vorbit despre tânăra cu care este acum într-o relaţie. Chiar dacă s-a ferit să se afişeze în spaţiul public alături de ea, Bănel a anunţat că iubita lui îi este alături la clubul său de fotbal. Îl ajută în fiecare zi şi vine la antrenamente. Gestul este unul impresionant. Astfel, Bănel a fost „cucerit” definitiv.

Ce a fost a fost. Noi trebuie să luptăm pentru fete, să le oferim tot ce au nevoie. Și să le oferim o educație frumoasă. Pentru ei, pentru copii, noi sunem modele, și dacă modelele nu sunt bune, atunci și ei vor face la fel. Dacă noi ne respectăm, atunci cu siguranță fetele noastre au ce să învețe de la noi.

Sunt într-o relație, acea persoană mă bucură. Mă ajută la școala mea de fotbal. Chiar pot să spun că am făcut școala asta alături de ea și îi mulțumesc că este zi de zi la antrenamente cu mine. Asta înseamnă până la urmă să iubești pe cineva și să construiești împreună„, a declarat Bănel Nicoliţă pentru viva.ro.

Reclamă

Pe cine dă vina Bănel Nicoliţă pentru divorţul de Cristina

Căsnicia dintre Bănel şi Cristina s-a spulberat după ce fostul internaţional a primit un ultimatum. Pus să aleagă între familie şi echipa din Făurei la care îşi investea banii, Bănel Nicoliţă a luat o decizie pe care o regretă şi acum. Fostul fotbalist îşi asumă în totalitate vina pentru divorţul de mama copiilor săi.

Eu am o problemă cu unul dintre părinţii mei… tatăl meu. La vârsta de 10 ani a zis să mă las de fotbal şi să mă duc la muncă. Şi am luat o sapă şi am aruncat-o. I-am spus: ‘Nu, poţi să îmi iei orice, mă duc şi la şcoală, mă duc şi la muncă…’. Şi făceam trei lucruri deodată.

Eu am zis mereu că fotbalul e viaţa mea. Nu m-am gândit vreodată că poate să mă salveze. Niciodată, sincer! Mă gândeam: ‘Băi, ce pot să facă să ies din groapa asta cu şerpi?’. Ăsta e singurul lucru, să joc fotbal şi dacă tu eşti corect cu el, Dumnezeu te va ajuta. Eu am credinţa mea, fiecare om are credinţa lui. Nu merg de 1000 de ori la biserică. Mă închin când trec pe lângă o biserică, nu sunt omul ăla să mă închin noaptea. Mă închin când cred eu de cuviinţă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu când am greşit, mi-am asumat. Eu nu am dat vina pe Dumnezeu. Eu am pierdut multe şi toată lumea ştie cât am pierdut şi cum am pierdut. Am spus că nu Dumnezeu e de vină, eu sunt! Eu sunt omul care am fost acolo.

Eu am pierdut tot. Am pierdut o familie pe care eu am construit-o. A fost visul meu să îmi construiesc o familie şi să am linişte până la bătrâneţe. Ceea ce s-a întâmplat pe parcurs, e doar din cauza mea. Nu am dat eşecul nici pe fosta soţie, nici pe Dumnezeu, nici pe prieteni. Am luat-o ca atare şi am spus: ‘Eu sunt de vină şi trebuie să îmi revin din nou’„, a declarat Bănel Nicoliţă la Podcast Business Philosophy.

În urma partajului, Cristina Nicoliță a rămas cu vila în care continuă să locuiască cu cele două fetițe. Mai mult, ei i-a rămas și afacerea pe care o avea cu fostul jucător al Stelei, o grădiniță. Bănel Nicoliță în plătește lună de lună pensie alimentară pentru creșterea copiilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și