Închide meniul

Gică Hagi, un nou gest impresionant în plină pandemie. Ajută la cumpărarea unui camion medical mobil de Terapie Intensivă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 7:59

Gică Hagi, un nou gest impresionant în plină pandemie. Ajută la cumpărarea unui camion medical mobil de Terapie Intensivă

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gică Hagi, un nou gest impresionant

Anunțul a fost făcut de omul de afaceri, Ștefan Mandache, pe pagina de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi se pare absolut ireal ce se întâmplă: galaxia celor mai mari sportivi români ai tuturor timpurilor luminează Bucovina.
Legende ale României, la care m-am holbat cu admirație absolută toată copilăria mea, și care au bucurat sufletele a milioane de români, au donat pentru campania noastră 1cm.ro, obiecte personale de mare însemnătate. Banii pe care îi obținem din licitații, se duc către achiziționarea unui Camion medical mobil de Terapie intensivă pentru toată Moldova!
1. Minge semnată de Gică Hagi
2. Mănușile de box ale campionului mondial, Mihai Leu
3. Geacă din TINEREȚILE lui Ilie Năstase cu semnătură
4. Șapca Laviniei Milosovici (cea mai valoroasă campioană olimpică a anilor 90. A obținut ultimul 10 din istoria gimnasticii)
5. Tricoul semnat de Hagi, Ianis și Gică Popescu se licitează deja, a ajuns la 3100 euro, dar se licitează în continuare până sâmbătă seara.

Licitația se încheie până sâmbătă 23:59 și se desfășoară în commentul acestei postări

Mulțumesc Alina Alina Balatchi, Emilian Balaban, Romanian Women in UK, că ne-ați ajutat cu mingea regelui!”, a anunțat Ștefan Mandachi pe pagina de Facebook.

Reclamă

Hagi, donații și pentru Spitalul din Constanța

Gică Hagi a intrat pe lista pe care se aflau Gigi Becali, Cristi Borcea sau Mihai Rotaru și a donat echipamente medicale pentru Spitalul Militar din Constanța. Anunțul a fost făcut de site-ul oficial al dobrogenilor.

"Într-o perioadă de criză, în care solidaritatea este indispensabilă în lupta împotriva coronavirus, FC Viitorul Constanța se alătură celor care încearcă să ofere ajutor pentru depășirea cât mai rapidă a situației actuale.

Viitorul lui Gică Hagi, donații pentru Spitalul Militar din Constanța

Reclamă 4 / 0/3

În acest sens, clubul nostru a donat în aceste zile mai multe echipamente medicale de protecție. Acestea au fost predate la centrul de recoltare de la Spitalul Militar Constanța, care le va distribui către Spitalul Militar Mobil din Constanța, amplasat pe vechiul stadion Portul, unde cadrele medicale luptă pentru vindecarea celor cu COVID-19.

FC Viitorul Constanța a donat echipamente medicale de protecție constând din viziere de uz profesional și combinezoane pentru medici, extrem de necesare pentru combaterea acestui virus", se arată în comunicatul oficial postat pe site-ul Viitorului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și