Închide meniul
Foto

Gigi Becali a cedat nervos din cauza lui Irinel Columbeanu: „Voi credeţi că eu nu puteam să fac asta?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 octombrie 2023, 11:49

Reclamă
Gigi Becali a cedat nervos din cauza lui Irinel Columbeanu: „Voi credeţi că eu nu puteam să fac asta?”

Gigi Becali a cedat nervos din cauza lui Irinel Columbeanu

Gigi Becali a cedat nervos din cauza lui Irinel Columbeanu, după ce fostul milionar de la Izvorani a ajuns falit şi într-un azil de bătrâni. Patronul de la FCSB ştie de ce şi-a pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că modul de viaţă pe care l-a avut Irinel Columbeanu l-a dus la sapă de lemn. Becali a spus că dacă era cumpătat, Irinel Columbeanu era şi acum milionar în euro.

Gigi Becali a cedat nervos din cauza lui Irinel Columbeanu

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață„, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro. Omul de afaceri a precizat, totuşi, că îi pare rău de situaţia în care a ajuns Irinel Columbeanu.

Pensia incredibilă pe care o are Irinel Columbeanu

Pensia incredibilă pe care o are Irinel Columbeanu, fostul milionar în euro care a ajuns la mila lui Gigi Becali. Fostul milionar de la Izvoranu a pierdut toată averea şi a ajuns să trăiască într-un azil.

Irinel Columbeanu trece prin momente grele. Rămas fără bani, acesta trăieşte într-un azil acolo unde trebuie să îşi achite costurile. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă
Reclamă

Costurile de întreţinere pentru Irinel Columbeanu ajung la 4.000 de lei pe lună. Fostul milionar din Izvorani nu îşi poate acoperi costurile de întreţinere din pensia pe care va primi de la statul român. Astfel, fostul milionar va primi de la stat o pensie aproximativ 2.000 de lei. Dezvăluirea a fost făcut de patronul căminului de bătrâni, cel care a făcut apel şi la Gigi Becali pentru a-l ajuta pe Columbeanu.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!

Reclamă

Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a spus Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni unde se află Irinel Columbeanu, pentru click.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și