Închide meniul
Foto

„I-am distrus tinereţea!” Cristi Borcea, victima răzbunării crunte a unei femei: „Şi acum iau medicamente”

Reclamă

Publicat: 31 octombrie 2022, 15:24

„I-am distrus tinereţea!” Cristi Borcea, victima răzbunării crunte a unei femei: „Şi acum iau medicamente”

Cristi Borcea

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment / Mediafax

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri incredibile. Soţul Valentinei Pelinel a spus că şi acum ia medicamente din cauza intoxicaţiei cu mercur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea crede că a fost „victima” răzbunării unei femei pe care a făcut-o să sufere în tinereţe.

„I-am distrus tinereţea!” Cristi Borcea, victima răzbunării crunte a unei femei

Eu şi în momentul de faţă iau tratament pentru mercur. Eram achitat în dosar atunci. Nu aveam de ce să mint. Cu mercurul m-am chinuit şi mă chinui de 20 de ani. (…)Sigur – 100% -, e vreuna pe care am făcut-o să sufere. I-am distrus tinerețea, viitorul, ceva. Altfel nu pot să îmi explic. Mi-a dat să îmi lase amintire„, a dezvăluit Cristi Borcea, în urmă cu câteva luni, la o televiziune.

Cristi Borcea, umilit din cauza operațiilor estetice pe care și le-a făcut: „Oribil” / „Păpușa Ken”

Cristi Borcea a fost umilit din cauza operațiilor estetice la care a apelat. Fostul patron al lui Dinamo este în vacanță cu Valentina Pelinel, dar ultimele poze pe care și le-au făcut au primit critici dure. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a recunoscut, de-a lungul timpului, că a apelat la medicii esteticieni pentru a arăta ca în tinerețe. Totuși, rezultatul intervențiilor chirurgicale nu sunt pe placul fanilor Valentinei.

Cu 145.000 de urmăritori pe rețelele sociale, cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea a postat două imagini alături de milionarul român. Unele comentarii primite nu i-au picat deloc bine.

Reclamă

Voi vedeți că Borcea e fardat și rujat și Valentina nu?„, „Am crezut că nu văd bine. Arată oribil„, „Direct păpușa Ken„, „Ferească Dumnezeu, zici că e mort„, „E machiat” au comentat urmăritorii Valentinei Pelinel. Unele dintre ele au fost deja şterse de soţia lui Borcea.

Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să vorbească, în ultimii ani, despre operaţiile estetice pe care și le-a făcut. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

Reclamă 4 / 0/3

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Cu Valentina Pelinel este căsătorit din 2018.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și