Închide meniul
Foto

Ilie Năstase, evacuat din apartamentul de lux al lui Ion Ţiriac. Motivul este incredibil! Ce se întâmplă cu „Nasty”

Antena Sport Publicat: 4 august 2022, 18:06

Ilie Năstase, evacuat din apartamentul de lux al lui Ion Ţiriac. Motivul este incredibil! Ce se întâmplă cu „Nasty”

Ilie Năstase, evacuat din apartamentul de lux al lui Ion Ţiriac

Ilie Năstase şi Ion Ţiriac / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Ilie Năstase, evacuat din apartamentul lui Ion Ţiriac
  • Ce a declarat „Nasty” duoă ce a fost nevoit să se mute

Ilie Năstase a primit o lovitură total surprinzătoare şi a fost evacuat din apartamentul de lux deţinut de Ion Ţiriac. Primul lider ATP din istorie nu se aştepta la aşa ceva, mai ales că este într-o relaţie apropiată cu cel alături de care a jucat în turneele de dublu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul din care s-a ajuns în această situaţie este unul incredibil. Chiar dacă avea o chirie aproape simbolică în complexul „Stejarii”, „Nasty” ar fi acumulat restanţe majore, anunţă prosport.ro.

Ilie Năstase, evacuat din apartamentul de lux al lui Ion Ţiriac

În această lună, lui Năstase i-a expirat contractul de închiriere, iar reprezentanţii cartierului deţinut de Ion Ţiriac nu au mai acceptat semnarea unei noi înţelegeri. Fortul număr 1 ATP nu a mai avut de ales şi a fost nevoit să se mute.

Reclamă

A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, a recunoscut Ilie Năstase, cu tristeţe, pentru sursa citată anterior.

„Nasty” a refuzat să ofere mai multe detalii despre decizia luată, indirect, chiar de Ion Ţiriac. A acceptat astfel să se mute la mai puţin de un kilometru distanţă, tot în zona de nord a Capitalei.

Reclamă

Prosport anunţă că relaţia dintre Ion Ţiriac şi Ilie Năstase s-ar fi deteriorat în ultima perioadă din cauza celei de-a cincea soţii a lui „Nasty”. Ioana Năstase ar avea o influenţă negativă asupra fostului mare jucător de tenis, mai ales că a făcut un scandal monstru în ziua în care acesta a împlinit 76 de ani.

Ioana Năstase, dezvăluiri tulburătoare despre Ilie Năstase

Ioana l-a ameninţat din nou cu divorţul pe Ilie Năstase. L-a lăsat singur la un eveniment după ce l-a certat pe soțul ei în fața jurnaliștilor. Totuși, Ilie Năstase a reușit să își convingă soția să își retragă actelele depuse la Tribunal. Ioana a dezvăluit ce s-a întâmplat și care a fost motivul pentru care a luat hotărârea surprinzătoare.

Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Reclamă 4 / 0/3

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase pentru click.ro.

Bruneta anunțase pentru prima dată că va divorța la începutul anului 2021, când a sunat la 112 și a cerut intervenția polițiștilor. În cele din urmă, a decis să nu depună plângere penală pentru violență domestică, Ilie Năstase riscând astfel să ajungă după gratii.

Câţi bani mai are Ilie Năstase. Ce se ştie despre averea şi testamentul său

„Nasty” a fost certat în public de femeia cu care este căsătorit civil din 2019. Totul din cauza unui bărbat care se dă drept fiul acestuia.

A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a tunat Ioana Simion.

Năstase a adunat o avere uriaşă, iar anul trecut au apărut noi detalii despre proporţiile ei. În cea mai recentă declaraţie de avere, el a trecut ceasuri în valoare de 150 de mii de euro, bijuterii de 100.000 de euro şi tablouri de 50 de mii de euro, susţinea Antena 3.

Pe lângă acestea, are trei maşini şi un scuter, dar şi sume importante în mai multe conturi bancare. Era vorba de 129.000 de euro în contul curent, 35.000 de euro în alte conturi şi 187.000 de dolari.

Reclamă

Ilie Năstase a ţinut să asigure că nu se gândeşte la testamentul său şi că mai are mult de trăit. ”Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, spunea fostul jucător de tenis în 2021.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani
Diverse • 15 apr., 9:17
FOTO
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani. Imagini rare alături de nepoţii miliardarului: „Cea mai bună zi!”
Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select
ATP • 14 apr., 19:46
Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții
Diverse • 14 apr., 9:12
FOTO
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții! Cum se menține în formă românca de 48 de ani
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România
Extra • 13 apr., 14:09
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!”