Închide meniul
Foto

Imagine rară cu Adrian Mititelu Jr. Cum arăta „Prinţişorul Craiovei” în copilărie: „Te iubesc şi te voi iubi mereu!”

Publicat: 21 aprilie 2024, 19:57 / Actualizat: 22 aprilie 2024, 0:23

Reclamă
Imagine rară cu Adrian Mititelu Jr. Cum arăta „Prinţişorul Craiovei” în copilărie: „Te iubesc şi te voi iubi mereu!”

Imagine rară cu Adrian Mititelu Jr

Solaj Instagram

Gabriela Mititelu a publicat pe reţelele de socializare o imagine rară cu Adrian Mititelu Jr din copilărie. Aceasta i-a transmis şi un mesaj emoţionant fratele său care se află în spital.
Adrian Mititelu Junior trece prin momente dificile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Adrian Mititelu a luat mai multe medicamente şi a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca. Sora lui Adrian Mititelu Junior i-a transmis un mesaj emoţionant fratelui său. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU GABRIELA MITITELU)

Imagine rară cu Adrian Mititelu Jr.

„Frăţiorul meu frumos şi puternic, te iubesc şi te voi iubi mereu. Orice s-ar întâmpla între noi esti în fiecare secundă în inima şi sufletul meu”, a scris Gabriela Mititelu pe reţelele de socializare, sora lui Adrian Mititelu Junior.

Medicul Bogdan Opriţa de la Spitalul Floreasca a confirmat că Adrian Mititelu Jr este internat în acest spital din Capitală

Reclamă

Domnul Adrian Mititelu Jr e internat la noi în spital. Mai multe detalii nu vă pot furniza fiindcă nu doreşte familia lui”, a declarat medicul Bogdan Opriţa pentru AntenaSport.

Adrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă!

Adrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! Adrian Mititelu a negat vehement că fiul lui a pierdut această sumă la ruletă.

Adrian Mititelu senior a susţinut că fiul lui cheltuie bani doar pe vacanţe şi că nu se pune problema să fi pierdut la cazino o astfel de sumă.

Reclamă 4 / 0/3

Doamne, ce aberații! Nebunii și elucubrații! Ai cuvântul meu că nu e nici vorbă de așa ceva. Singurul lui mod de a cheltui bani este plimbatul divelor prin vacanțe. Nu joacă la ruletă, nu se droghează și nu consumă alcool. Stresul cu fotbalul este cauza principală, retrogradarea îl macină”, a declarat Adrian Mititelu senior pentru prosport.ro.

Adrian Mititelu Jr a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca! Fiul lui Adrian Mititelu a luat mai multe medicamente şi ar fi fost la un pas să se otrăvească. Potrivit primelor informaţii, starea lui este stabilă. Adrian Mititelu Jr ar fi în afara oricărui pericol.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și