Închide meniul
Foto

Imagine rară cu fostul socru al lui Cristi Borcea: „Să nu uiti niciodată că te iubim mult”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2023, 9:04

Reclamă
Imagine rară cu fostul socru al lui Cristi Borcea: „Să nu uiti niciodată că te iubim mult”

Mihaela, alături de Cristi Borcea, fostul său soţ

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Imagine rară cu fostul socru al lui Cristi Borcea. Tatăl Mihaelei Borcea a împlinit 83 de ani, iar aceasta i-a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea îşi iubeşte enorm tatăl, care a împlinit 83 de ani. Prima soţie a lui Cristi Borcea i-a dus un tort şi a ţinut să îşi arate public afecţiunea pentru tatăl său.

Imagine rară cu fostul socru al lui Cristi Borcea

Cu ocazia zilei de naştere, împlinirea a 83 de primăveri, noi îţi dorim sănătate, fericire, multe bucurii și tot ce îți dorești, iar bunul Dumnezeu sa te ocrotească şi să te păzească, tăticul nostru drag şi să nu uiţi niciodată că te iubim mult„, a scris Mihaela Borcea pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Mihaela Mariana Borcea (@mihaelamarianaborcea)

Mihaela Borcea are o relaţie bună cu fostul său soţ

Mihaela Borcea a spus totul despre relaţia pe care o are acum fostul său soţ. Cei doi au o relaţie bună şi chiar sunt parteneri de afaceri. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, în timp ce Mihaela Borcea are o relaţie perfectă cu Sorin Rap. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA  FOTO)

Reclamă

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea au o relaţie foarte bună, deşi au divorţat cu mulţi ani în urmă. De dragul celor 3 copii pe care îi au împreună, cei doi au reuşit să păstreze o relaţie foarte bună. De la divorţul de Mihaela borcea, Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Alina Vidican şi cu Valentina Pelinel.

Vorbim frecvent. Avem copii împreună, și afaceri. Avem o relație civilizată, cum este normal și firesc„, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea

Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea. Mihaela Borcea a vorbit despre dramele prin care a trecut. Divorţul de Cristi Borcea a fost unul dureros pentru Mihaela, care a dezvăluit două momente grele pe care le-a depăşit.

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela Borcea a dezvăluit că a fost aproape şi de a-şi pierde viaţa. Ultima mare încercare din viaţă a fost de curând, în momentul în care s-a infectat cu Covid şi şi-a rupt glezna.

Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani. Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața.

Mai mult de atât nu cred că există. Am trecut peste, iar acum, ultima, e recentă. După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea, imunitatea am avut-o la pământ, m-a lovit un Covid, nu am știut, nu l-am tratat, odată cu asta mi-am rupt și glezna, chiar înainte de a pleca în vacanță”, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și