Închide meniul
Foto

Imaginea cu Sarah Dumitrescu care a încins internetul: „Îţi stă minunat!” Cum a apărut fiica Anamariei Prodan

Reclamă

Publicat: 30 august 2022, 19:44

Imaginea cu Sarah Dumitrescu care a încins internetul: „Îţi stă minunat!” Cum a apărut fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu, alături de Anamaria Prodan

Foto: Instagram Sarah

Imaginea cu Sarah Dumitrescu care a încins internetul. Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, continuă să aibă aparaţii elegante şi rafinate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii superbei fiice a Anamaria Prodan reacţionează la orice postare a tinerei. Una dintre cele mai recente postări ale fiicei Anamaria Prodan a agitat internet. Într-o rochie superbă, Sarah Dumitrescu a fost copleşită cu complimente.

Imaginea cu Sarah Dumitrescu care a încins internetul

Îţi stă minunat!” sau „Iubirea mea” sunt câteva dintre mesajele primite pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a rupt tăcerea

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan a ieşit la lumină. Sarah Dumitrescu a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit. Acesta nu are legătură cu cel de-al doilea divorţ al mamei ei. Anamaria Prodan urmează să se despartă de Laurenţiu Reghecampf, cel care are deja un copil cu amanta lui, Corina Caciuc.

Reclamă

Sarah este fiica cea mică a Anamariei, din căsătoria cu fostul baschetbalit Tibi Dumitrescu. Tânăra de 22 de ani calcă pe urmele tatălui ei şi este legitimată la Cal Poly Mustangs. Şi-a petrecut vacanţa în România şi s-a antrenat cu lotul naţional de baschet feminin.

Sarah Dumitrescu a trecut prin momente dificile în carieră şi a suferit două accidentări grave. Totuşi, a dezvăluit că nimic nu s-a comparat cu momentul în care s-a mutat în Statele Unite. În încercarea de a trăi visul american, adaptarea la noul stil de viaţă a fost cruntă. Acum se felicită că a trecut cu bine peste acea perioadă.

Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul anului 2020, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală la piciorul la care a avut probleme şi în 2019.

Fiica Anamariei Prodan s-a accidentat la genunchiul stâng și a lipsit întregul sezon. A fost un coşmar cu repetiţie. Cu o stagiune în urmă se accidentase, după doar șapte jocuri, la celălalt genunchi. După o îndelungă suferinţă, Sarah poate din nou zâmbi.

Recomandări
  • Imaginea cu Sarah Dumitrescu care a încins internetul
  • Cum a apărut fiica Anamariei Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și