Închide meniul
Foto

Imagini incredibile! Anamaria Prodan i-a făcut un „altar” lui Laurenţiu Reghecampf, în apartamentul de 4 milioane din Dubai

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2021, 9:19 / Actualizat: 20 martie 2023, 23:38

Imagini incredibile! Anamaria Prodan i-a făcut un „altar” lui Laurenţiu Reghecampf, în apartamentul de 4 milioane din Dubai

Sarah, fata Anamariei Prodan / Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a făcut un „altar” lui Laurenţiu Reghecampf la Dubai. Anamaria Prodan face orice pentru a demonstra că iubirea ei pentru Laurenţiu Reghecampf este intactă. Într-un filmuleţ postat recent pe Instagram din casa de 4 milioane din Dubai putem vedea că agentul i-a făcut un adevărat „altar” soţului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan i-a făcut un „altar” lui Laurenţiu Reghecampf

Apartamentul de vis al lui Prodan e situat la doar 800 de metri de Fântâna Dubai şi la 900 de metri de Dubai Mall. E dotat cu toate necesităţile, zonă de relaxare, de luat masa şi o bucătărie, plus balcoanele care asigură o privelişte perfectă.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în pragul divorţului

În ciuda imaginilor spectaculoase, relaţia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf e din ce în ce mai rece. Tehnicianul a fost surprins cu alte femei, în vacanţe, dar, chiar dacă a recunoscut că a văzut pozele, Prodan nu acceptă că Reghe ar dori divorţul.

Şi Sarah Dumitrescu a avut o reacţie dură. Fiica cea mică a Anamariei Prodan din căsătoria cu Tibi Dumitrescu a lansat un atac violent la adresa presupuselor amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: ‘niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi‘”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și