Închide meniul
Foto

Imagini rare cu cele două mari iubiri ale lui Ovidiu Burcă. Sandra i-a fost soţie, Adriana este mama celor doi copii ai săi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2024, 16:39

Reclamă
Imagini rare cu cele două mari iubiri ale lui Ovidiu Burcă. Sandra i-a fost soţie, Adriana este mama celor doi copii ai săi

Imagini rare cu cele două mari iubiri ale lui Ovidiu Burcă

Colaj Hepta Instagram

Imagini rare cu cele două mari iubiri ale lui Ovidiu Burcă. Fostul antrenor de la Dinamo a fost mereu discret în ceea ce priveşte viaţa sa privată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a fost căsătorit cu Sandra, iubita sa încă din liceu. Cei doi au divorţat, iar Burcă a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 7 ani cu Adriana. Aceasta este stabilită în Spania, alături de cei doi copii. Atât Sandra, cât Adriana sunt două femeie extrem de frumoase şi atrag toate privirile. (VEZI IMAGINI RARE CU CELE DOUĂ FEMEI PE CARE OVIDIU BURCĂ LE-A IUBIT ENORM)

Imagini rare cu cele două mari iubiri ale lui Ovidiu Burcă

Într-un interviu acordat anul trecut, Ovidiu Burcă a vorbit la superlativ despre femeile din viaţa lui.

M-am transformat total în ultimii ani. După ce am terminat fotbalul a fost o luptă foarte mare. Impactul pe care viața normală l-a avut asupra mea a fost… nu devastator, dar m-am adaptat foarte greu.

Și din punctul de vedere al relației pe care o aveam atunci, s-a terminat o căsnicie fix când am terminat cu fotbalul. A fost o schimbare totală. E o poveste mai lungă acolo, poate am proiectat niște lucruri care nu aveau fundament în viața reală.

Reclamă

Cu Sandra eram împreună din liceu. A fost o iubire adolescentină care s-a transformat, s-a maturizat, s-a terminat. Nu speram să se termine, dar trebuie să fii pregătit pentru absolut orice, viața e imprevizibilă„, a spus Ovidiu Burcă în podcastul „Tare de Tot” despre fosta sa soţie.

Fostul antrenor de la Dinamo nu a ezitat să vorbească şi despre Adriana, fosta sa iubită care i-a dăruit doi copii.

„Am relații bune cu toate femeile care au trecut prin viața mea. Acum nu știu dacă aș mai fi la fel de dornic să am o căsătorie formală, legală, la primărie. Sunt mai mult în zona de a avea o relație profundă cu o persoană, dincolo de hârtiile pe care trebuie să le semnezi, că așa ne-a spus societatea. Pentru mine, esența e importantă.

Reclamă 4 / 0/3

Băieții mei trăiesc de jumătate de an în Spania, alături de mama lor, eu merg să-i vizitez atunci când pot. S-au adaptat foarte bine acolo, sunt fericiți. Fug la ei când pot, vorbim pe video call-uri.

Eu și Adriana suntem conectați la nivel mental. Am fost împreună cam 7 ani. Relația noastră s-a terminat pentru că s-a terminat. Poate acum avem o relație mai profundă decât ca iubiți.

Sunt ferm convins că atunci când voi întâlni persoana potrivită voi avea un cu totul alt tip de relație decât am avut până acum. Sunt convins că viața îmi va aduce pe cineva alături de care să îmbătrânesc frumos. Acum mă văd cu anumite persoane, e bine să încerci mai mult până te stabilizezi”, a mai spus Burcă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și