Închide meniul
Foto

Imaginile care i-au provocat coşmaruri presupusului amant al Anamariei Prodan: „Trebuie să fii nebun să accepți”

Reclamă

Publicat: 31 ianuarie 2023, 9:45

Imaginile care i-au provocat coşmaruri presupusului amant al Anamariei Prodan: „Trebuie să fii nebun să accepți”

Anamaria Prodan l-a lovit, în 2019, cu pumnul în faţă pe Dan Alexa

Anamaria Prodan se pupă cu Dan Alexa

Imaginile care i-au provocat coşmaruri presupusului amant al Anamariei Prodan. Dan Alexa nu înţelege concursul în care mai mulţi bărbaţi au acceptat să primească bani pentru a lua palme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa a fost implicat într-un moment extrem de controversat în 2019. Atunci, Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, după un meci al celor de la Astra. La acel moment s-a speculat faptul că cei doi ar fi avut o relaţie.

Imaginile care i-au provocat coşmaruri presupusului amant al Anamariei Prodan

Atât Anamaria Prodan, cât şi Dan Alexa au negat cu vehemenţă şi au spus că între ei nu este decât o frumoasă relaţie de prietenie.

La aproape 4 ani de la incident, pe Dan Alexa l-au trecut fiorii când a văzut concursul de dat palme ce aavut loc în acest an în România. Alexa nu înţelege rostul acestei competiţii, mai ales că unii concurenţi s-au ales cu faţa tumefiată.

Trebuie să fii nebun să accepți. Îți rupi maxilarul. Ați văzut ce tumefiat era băiatul ăla? Nici nu mă pot uita. Ăsta poate să fie un sport? Cine-a mai inventat și treaba asta? Tot pentru rating„, a spus Dan Alexa pentru playsport.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a lovit pe presupusul amant: „A început scandalul! ‘Băi, Ana, ce e cu ăsta?!’”

Anamaria Prodan a dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a lovit pe presupusul amant.  În 2019, Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, iar presa a speculat că incidentul s-ar fi produs din cauza geloziei soţiei lui Laurenţiu Reghecampf.

De-a lungul timpului, atât Anamaria Prodan cât şi Dan Alexa au negat cu vehemenţă o relaţie amoroasă. La 3 ani distanţă, Anamaria Prodan a ţinut să clarifice, definitiv, motivul pentru care l-a lovit pe Dan Alexa.

De ce nu s-a spus până să dau în el (n.r.- în Alexa) că suntem împreună? Fii atent de la ce a pornit. Dan a retrogradat cu Călărași, l-am pus la Astra, era campioana României. Am făcut toate transferurile. Eu n-am impus nimănui nimic. `Dane, asta e lista mea de jucători, zi-mi ce vrei`. `Ăsta, ăsta, ăsta, în rest nu mă interesează`.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am uitat pe jucătorii din străinătate, ăla, ăla, ăla, printre care și Tiram din Israel. Mă îmbrac frumos, am băut o șampanie cu patronul Astrei, făcusem echipă, urmează meciul cu Botoșani. Tiram facem 11 metri, 1-0 pentru Botoșani, s-a evaporat șampania din pahar. `Băi, Ana, ce e cu ăsta? Șchiopul ăsta!` A greșit, asta e, fundaș central, mă făcea praf patronul.

Alexa nu era pe bancă, era suspendat. Pe final, dă Tiram gol cu capul, se încheie la egalitate, slavă Domnului. Când am ieșit, s-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea, lume multă. Când dau să plec, înăuntru scandal. M-am întors. Era Dan, erau jucătorii de la Botoșani, toată lumea. Și a început scandalul cu transferurile proaste, să-i dea afară (n.r.- patronul Astrei)…

N-aveai cum. Eu nu pot să mă duc să-i spun jucătorului că-l dau afară. Ne-am certat, Dan a venit și a spus `ce, domnule, că tu i-ai adus, nu mă interesează șchiopii ăia`, stresul ăla și în nervii ăia atunci… Greșit pentru mine ca femeie (n.r.- să-l lovească). Sunt eu luptătoare, dar și Dan, e cât muntele, dar a fost gentleman, a zis `Ana, calmează-te`”, a spus Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot!”

Românul desfigurat pentru 5000 de euro și-a prezentat noua mașină. ”Mai iei niște palme și o schimbi”

Românul desfigurat pentru 5000 de euro în concursul de dat palme și-a prezentat noua mașină pe pagina sa de TikTok. Sorin Comșa este noul posesor al unui Ford. Acesta a devenit celebru după ce s-a lăsat desfigurat pentru 5000 de euro într-un concurs de dat palme. Imaginile au ajuns pe pagini mari ca ESPN sau chiar pe pagina lui Conor McGregor.

Aceștia au lăsat comentarii răutăcioase ca ”Bravo! Mai iei 40 de palme și o schimbi” sau ”Din 5000 ai dat 2000 pe asta și mai ai și tu 3000.”

Verdictul medicilor pentru românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro

Sorin Comșa este românul care a câștigat concursul de palme organizat de RXF. Ardeleanul a plecat de la concursul organizat de RXF cu fața tumefia.

Sorin a fost întrebat când s-a dus la spital, cu fața desfigurată. Bărbatul din Alba Iulia a explicat că medicii erau obișnuiți cu astfel de cazuri, în care oamenii aveau lovituri severe la nivelul feței, iar din acest motiv nu s-a panicat.

Reclamă

„Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa”, a spus Sorin Comșa, pe TikTok.

Recomandări
  • Imaginile care i-au provocat coşmaruri presupusului amant al Anamariei Prodan
  • Ce s-a întâmplat în urmă cu 4 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și