Închide meniul
Foto

În ce destinaţie de lux se relaxează Maria, fiica lui Gică Popescu! Tânăra de 21 de ani a avut o apariţie spectaculoasă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2023, 18:42

Reclamă
În ce destinaţie de lux se relaxează Maria, fiica lui Gică Popescu! Tânăra de 21 de ani a avut o apariţie spectaculoasă

În ce destinaţie de lux se relaxează fiica lui Gică Popescu

Maria Popescu/ Colaj Instagram

S-a aflat în ce destinaţie de lux se relaxează fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu. Maria Popescu a ales Saint-Tropez, acolo unde a avut mai multe apariţii spectaculoase, pe plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Popescu are 21 de ani şi este studentă la master în Londra. Fostul căpitan al Barcelonei mai are un fiu, pe nume Nicolas Popescu. Puştiul de 20 de ani este fotbalist, şi evoluează la Farul, echipa unchiului său, Gică Hagi.

În ce destinaţie de lux se relaxează fiica lui Gică Popescu

Maria Popescu a postat o serie de fotografii din vacanţa de lux în care se răsfaţă în această vară. Tânăra de 21 de ani a mers, alături de mai multe prietene, în Saint-Tropez, oraş situat în sudul Franţei. Aceeaşi destinaţie a fost aleasă în această vară şi de Ianis Hagi, care a mers însoţit în vacanţă de Elena Tănase, logodnica lui.

Fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu se relaxează pe plajă, după cum se observă în ultima postare de pe contul oficial de Instagram. „Băutul nu este un păcat”, este mesajul care însoţeşte ultimele fotografii încărcate de Maria Popescu.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Maria Popescu (@mariaappsc)

Reclamă

Maria Popescu nu mai locuieşte în ţară, de când a început studiile în Londra. Aceasta însă a revenit la Constanţa la începutul verii, şi de asemenea a imortalizat momentul pe reţelele de socializare. Frumoasa fiică a lui Gică Popescu a sărbătorit într-un club de fiţe de pe litoral deschiderea sezonului estival.

Ce a făcut fiica lui Gică Popescu, după ce tatăl i-a oferit o sumă lunară infimă în timpul facultăţii pentru a trăi în Barcelona

În urmă cu câteva luni, Gică Popescu a povestit ce relaţie a avut cu fiica sa şi ce sacrificii a acceptat Maria să facă. Deşi putea avea tot ce îşi dori, Maria Popescu primea o sumă mică de la tatăl său în fiecare lună pentru a se întreţine. Chiar Gică Popescu a povestit cum a „ţinut-o din scurt” pe Maria.

„Uite, fata mea a terminat anul acesta ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat studiile Dar eu i-am zis «ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.

Reclamă 4 / 0/3

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și nu o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă. Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa… Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Gică Popescu a dezvăluit şi un dialog pe care l-a avut cu fiica sa. Deşi a rămas fără replică, Maria a înţeles exact ce a vrut să spună tatăl său.

„Vrei mai mult? Muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a dezvăluit Gică Popescu la gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și