Închide meniul
Foto

Încă o lovitură pentru bărbatul care a rămas fără soţie din cauza lui Cristi Borcea

Publicat: 23 ianuarie 2023, 10:40 / Actualizat: 23 ianuarie 2023, 11:47

Reclamă
Încă o lovitură pentru bărbatul care a rămas fără soţie din cauza lui Cristi Borcea

Cristina Belciu a avut o relaţie de câteva luni cu Cristian Boureanu

Colaj cu Cristina Belciu și Cristian Boureanu / Instagram

Încă o lovitură pentru bărbatul care a rămas fără soţie din cauza lui Cristi Borcea. Cristina Belciu, cunoscută şi ca „Monica Bellucci de România”, spune că este doar prietenă cu Cristian Boureanu, deşi au fost văzuţi împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Belciu a avut o relaţie de câteva lui cu Cristian Boureanu, iar frumoasa brunetă spune că a rămas prietenă cu omul de afaceri şi că nu se pune problema unei împăcări.

Cristina Belciu a vorbit şi despre planurile sale de viitor, în ceea ce priveşte afacerile.

Încă o lovitură pentru bărbatul care a rămas fără soţie din cauza lui Cristi Borcea

Noi doi avem o prietenie foarte frumoasă pe care atât eu cât și Cristi am dorit să o păstrăm. Nu suntem împreună, suntem doar amici și de înțelegem de minune așa cum suntem acum.

Sunt foarte bine, am răcit puțin, dar o să treacă. În perioada următoare mă așteaptă multă muncă pentru că urmează să îmi dau drumul la o afacere proprie. O să fie pe partea de fashion. Sper să o deschid cât de curând posibil pot.

Reclamă
Reclamă 4

Muncesc foarte mult la business-ul meu. Prefer să nu ofer momentan foarte multe detalii pentru că sunt o persoană superstițioasă, dar prmit că o să aflați în curând. De asemenea, am și două proiecte pe partea de film. Aștept să înceapă filmările pentru filmul cinematografic “O secundă” și nu doar. O să vedeți voi„, a spus Cristina Belciu, conform click.ro.

Prin ce a trecut Cristina Belciu după ce s-a despărţit de Cristian Boureanu

Cristina Belciu i-a provocat o nouă dramă amoroasă lui Cristian Boureanu, afaceristul român care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea. Tânăra de 24 de ani, care este comparată cu Monica Belluci, a trecut prin momente dificile miercuri seară. A făcut un accident şi s-a lovit la cap şi la picior.

Femeia care este model şi actriţă a suferit un şoc, dar se felicită că a purtat centura de siguranţă. S-a ales totuşi cu vânătăi şi răsuflă uşurată că a scăpat doar cu atât.

Reclamă

Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul m-am lovit doar la cap și la picior. A fost destul de puternic impactul, cred că dacă nu aveam centura ieșeam prin parbriz.

M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service. În rest sunt bine, am avut o zi foarte lungă ieri. Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”, a declarat Cristina Belciu pentru antenastars.ro.

Considerată de italieni „sosia” Monicăi Bellucci, Cristina a şi postat, pe contul ei de Instagram, o imagine făcută imediat după accident. „O zi bună”, a fost mesajul ironic care a însoţit poza.

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și