Închide meniul
Foto

Ioana, fiica lui Ion Ţiriac, apariţie rară alături de sora sa vitregă. Mesajul superb transmis şi cât de mult seamănă între ele

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 16:41

Reclamă
Ioana, fiica lui Ion Ţiriac, apariţie rară alături de sora sa vitregă. Mesajul superb transmis şi cât de mult seamănă între ele

Ioana Țiriac este fiica de 25 de ani a miliardarului Ion Țiriac

Ioana Țiriac este fiica de 25 de ani a miliardarului Ion Țiriac / Colaj Instagram, Hepta

Ioana, fiica lui Ion Ţiriac, a avut o apariţie rară alături de sora sa vitregă. Jasmin este fiica mamei sale, Sophie Ayad, din căsătoria cu un om de afaceri italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac a ţinut să îşi felicite sora mai mică de ziua ei. Jasmin a împlinit 16 ani, iar Ioana Ţiriac a felicitată. Mai mult, aceasta a postat dpouă imagini superbe cu Jasmin pe reţelele de socializare.

Ioana, fiica lui Ion Ţiriac, apariţie rară alături de sora sa vitregă

„La mulţi ani, surioară”, a fost mesajul Ioanei Ţiriac pentru sora sa mai mică. Despre micuţa Jasmin a vorbit şi mama sa, în urmă cu câţiva ani. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO CU CELE DOUĂ)

„Jasmin este o un copil extraordinar şi o foarte talentată gimnastă. Practică gimnastica ritmică. În această vară s-a antrenat în România şi a făcut parte din echipa de gimnastică”, spunea Sophie Ayad în 2018 pentru cei de la click.ro. Jasmin este pasionată şi de balet.

Fiica lui Ion Ţiriac, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată

Fiica lui Ion Ţiriac a avut o apariţie spectaculoasă, într-o rochie mulată. Ioana Natalia Ţiriac şi-a dat fanii peste cap cu o fotografie postată pe reţelele sociale. A primit imediat zeci de comentarii de felicitare şi a fost comparată cu Meghan Fox.

Reclamă

În vârstă de 25 de ani, Ioana este stabilită în Statele Unite. A absolvit Facultatea de Economie din Miami şi a decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte în apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei.

Ioana Ţiriac este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cea care va moşteni un imperiu financiar uriaş tocmai a postat o imagine pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 30.000 de urmăritori.

Eşti deosebit de frumoasă„, „Meghan Fox?„, „Frumos„, „Frumuseţe şi stil„, „Superbă!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by @ioana_tiriac

Peste 1.000 de persoane i-au apreciat fotografia, prima postată după o lungă perioadă. Printre aceştia fratele ei, Ion Alexandru Ţiriac şi mama ei, Sophie Ayad.

Zilele trecute, marea iubire a lui Ion Ţiriac a ţinut să o laude pe frumoasa ei fiică. „Până la lună şi stele şi înapoi. Cea mai frumoasă fată din lume, pe dinăuntru şi pe dinafară”, a fost mesajul scris de Sophie Ayad.

Ioana Natalia a studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis, pe Karim. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și